No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013403

|

Модел: RCGG-40/700CS

Газов грил - 6 kW - 50 - 300 °C - пропан / LPG / природен газ - основен шкаф - Royal Catering

На разпродажба
Ново
1829,00 лв. 2029,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
3%
1774,13 лв.
5+
5%
1737,55 лв.
10+
7%
1700,97 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 30 октомври
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Издръжлив & лесен за поддръжка - корпусът и вратите на шкафа под газовия грил са изработени от хигиенична неръждаема стомана, която не се нуждае от поддръжка и се почиства лесно
  • Много място за съхранение - просторният шкаф под газовия тиган осигурява достатъчно място за кухненските инструменти и ги предпазва от прах.
  • Лесно конвертируема - тази плоча за газов грил се доставя предварително настроена за пропан, но включва дюзи за горелки за конвертиране на LPG и природен газ
  • Стабилна основа - регулируемите на височина крачета (до 3 см) на газовия тиган осигуряват стабилност при неравни подове
  • Безопасна употреба - предпазителят на пламъка и пиезозапалването (с пилотна лампичка) подобряват безопасността при използване на газовия грил.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Тип газ
Пропан-бутан
Скара плоча
Апартамент
Материал
Неръждаема стомана
Хромирана стомана
Цвят
Гланцова стомана
Мощност на заваръчния пистолет [kW]
6
Размери на шкафа [cm]
34 x 66 x 39
Регулиране на краката [mm]
30
Размери на плочата за скара [cm]
33,5 x 55 x 1,6
Максимална мощност
6 kW
Макс. налягане
50 mBar
Тава за отцеждане
Да
Пиезоелектрическо запалване
Да
Размери (ДxШxВ)
74 x 40 x 93 см
Тегло
56 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
48 x 80 x 108 см
Тегло на пратката
89 кг

Пакет за доставка

  • Газов грил с основен шкаф RCGG-40/700CS
  • Преходник ZG 3/4" към Ø 10 mm
  • 2 комплекта горивни дюзи

Описание на продукта

Издръжлив, универсален и практичен: гладък газов грил с вграден шкаф

С газовия тиган Royal Catering можете да приготвяте наденички, бекон, бургери, зеленчуци и тостове за нула време! Здравият модел с грил плоча от хромирана стомана е идеален за кетъринг индустрията, независимо дали става въпрос за хотели, кафенета, колички за закуски, бистра, барове, ресторанти или всякакви кетъринг събития. Под гладката повърхност на грила има просторен шкаф за тенджери, тигани и други кухненски принадлежности, който ги пази от прах. Вратата на шкафа се отваря с люлеене, което ви дава бърз достъп до кухненските инструменти.

Гъвкава плоча за газов грил, съвместима с пропан, LPG или природен газ

Голямата повърхност на грила е идеална за бързо приготвяне на сандвичи, бургери, френски тостове, тортили и други вкусни закуски. Плочата на газовия грил достига температури от 50 до 300°C, които можете да регулирате прецизно с помощта на въртящ се диск. Задействате плочата на грила с пиезозапалване. Моделът има и функция за пилотна светлина. Устройството е фабрично настроено за газ I3B/P(50), който е идеален за много търговски кухни. Пакетът включва два комплекта накрайници за горелки, с които може да настроите тигана на природен газ или втечнен нефтен газ.

Безопасният и лесен за поддръжка електрически тиган за професионални кухни

Регулируемите по височина крачета на грила осигуряват стабилност върху груба или неравна почва. Функциите за безопасност включват предпазване от обратен поток на пламъка, заоблени ръбове, вграден аспиратор и защита от пръски. Корпусът и вратите на шкафа са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Материалът е не само здрав, но и високо хигиеничен - идеален за ежедневна употреба в професионални кухни. Гладките повърхности не позволяват на мръсотията да залепне, което улеснява почистването. Просто извадете тавата за мазнини за лесно почистване.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти