Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013255

|

Модел: RCGCG-24

Газова скара-ротисери - 4 шиша за 24 пилета - с осветление и колела - Royal Catering

3099,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
2944,05 лв.
5+
10%
2789,10 лв.
10+
15%
2634,15 лв.
Royal Catering
Основни характеристики
  • Професионална - машина за печене на пилета с мощност 3 x 5,5 kW и четири шиша, които могат да поемат общо тегло от 32 kg
  • Практично - с ротисерията, стъклените врати и вътрешното осветление, грилът за пиле предлага перфектна гледка към пържещата се храна.
  • Универсален - машината за въртене на пиле е идеална за пиле, печено говеждо месо, порчета, печено на шиш и други специалитети на скара.
  • Преносимост - подвижната скара за пиле е лесна за преместване и позициониране на четири колела, две от които са с блокиращи спирачки.
  • Дълготрайност - машината за въртене от неръждаема стомана предлага хигиена, дълготрайност и устойчивост срещу корозия или други външни влияния.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Тип газ
Пропан-бутан
Материал
Закалено стъкло
Неръждаема стомана 304
Цвят
Сребро
Максимална мощност [W]
3 x 5500
Общ капацитет [kg]
32
Температурен диапазон [°C]
more than 90 inside cabinet
Газова връзка
G30
Тава за отцеждане
Да
Пиезоелектрическо запалване
Да
Максимално налягане
50 mBar
Консумация на газ
1.3 l/h
Размери (ДxШxВ)
117 x 48 x 113 см
Тегло
90.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
127 x 61 x 120 см
Тегло на пратката
116 кг

Пакет за доставка

  • Ротационна скара RCGCG-24
  • 4 шишарки

Описание на продукта

Изпечете на скара до 32 кг сочно пиле с газовото въртящо се въртящо се грил

Пилешкият грил на Royal Catering означава, че всички остават доволни! Предложете на клиентите си вкусни цели пилета, печено говеждо, порчета, печено на шиш и много други прясно приготвени, хрупкави деликатеси. С четири въртящи се скари, всяка от които побира по 4 пилета, можете да приготвите равномерно избраните от вас специалитети до крехко съвършенство с хрупкава коричка. Можете самостоятелно да включвате или изключвате нагревателните зони, за да приготвяте няколко ястия наведнъж и да предлагате на гостите си разнообразие от апетитни изкушения.

Газовият грил на ротативка от експертите по гастрономия в Royal Catering

Мобилният грил за пилета работи мощно и надеждно с обща мощност 3 x 5,5 kW. Стъклените врати, устойчиви на топлина, осигуряват ясна видимост на храната по всяко време. Вътрешното осветление също така прекрасно показва вашите ястия. Корпусът от неръждаема стомана подсилва професионалното впечатление. Този материал има много предимства, които го правят идеален за гастрономическия сектор: Той не абсорбира вкусове и миризми, изключително устойчив е и се почиства лесно.
Благодарение на 4-те колела можете лесно да поставите грила за пиле с въртяща се скара, където ви е необходимо. Стабилната конструкция и 2 спирачки за паркиране осигуряват стабилност. Купете сега и се възползвайте от първокласното качество, високата производителност и лесното управление на грила за пилета Royal Catering!

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти