Артикул: EX10012369
|Модел: RC-EG001
Доставя се бързо и продуктът работи отлично повече от две години
BLACK FRIDAY ЗАВЪРШВА ЗА
Въз основа на 10 рецензии
Не е представен коментар.
Доставя се бързо и продуктът работи отлично повече от две години
Много масивна, здрава и добре обмислена маса за пържене със събиране на мазнина от пържене в лесен за изпразване съд от неръждаема стомана. Добра скорост в жегите. Препоръчва се!
Имаме две скара плочи, втората покупка е с разлика от 5 години. Максимално удовлетворение
Отговаря на нашите очаквания, много голяма повърхност за готвене. Да можеш да запалиш само половината е идеално, ако нямаш много за печене. препоръчвам
Купих го за домашна употреба, възхитена съм. Храната е привлекателна и здравословна и е удобна за употреба и почистване. Бих оценил инструкциите за употреба, трябваше да се задоволя с видеоклипове. Чекмеджето за събиране е малко. Като цяло това е отлично изработен артикул. Благодаря ти.
Доставя се бързо и продуктът работи добре. Не е тестван много, но изглежда добър за бургери.
Не е представен коментар.
Не е представен коментар.
супер глупости: изключително лошо качество полска стомана! окислява се много бързо всичко е лошо сглобено
Мазнината по повърхността е вид вазелин, подходящ за хранителни цели, който предпазва плочата на грила от ръжда. Отстранете мазнината с дървена или пластмасова шпатула, след което избършете чинията с кухненска кърпа. Ако е необходимо, почистете внимателно повърхността с малко вода и сапун.
Плочата на грила почернява или пожълтява поради високите температури. За да предотвратите появата на такива петна, следващия път първо нанесете масло и постепенно увеличете температурата. За да отстраните петната, внимателно почистете плочата на грила със сапун и вода. За черни петна нанесете малко оцет върху засегнатото място и го оставете за 20 минути. След това добавете малко сода за хляб и изчакайте още 15 минути. Отстранете петната с помощта на чистачка или фина шкурка по посока на структурата на повърхността. Накрая почистете работния плот с вода и го подсушете добре. Използвайте малко вода, за да не проникне в устройството.
За да предотвратите появата на петна от ръжда, избягвайте остатъци от вода, киселини (като оцет, лимонов сок, сосове) или вещества, съдържащи хлор (като белина). Поддържайте плочата на грила чиста и я подсушавайте след ежедневна употреба. Когато не се използват за по-дълъг период от време, нанесете и малко грес, подходяща за хранителни цели. Ако ръждата продължава да се образува, накиснете засегнатото място с малко вода. След това отстранете ръждата със стоманена вълна, чистачка или фина шкурка. Винаги търкайте по посока на структурата на повърхността. Промишлените препарати за отстраняване на котлен камък са подходящи и за пълно отстраняване на петна от ръжда. След почистване неутрализирайте киселинните остатъци с алкален почистващ препарат.