Trustpilot
(1) преглед

Артикул: EX10280513

|

Модел: WIE_CW_01

Стена за катерене за котки 9 части - хамак за котки - драскалка - 3 рафта за котки - мост за котки

На разпродажба
249,00 лв. 289,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
236,55 лв.
5+
10%
224,10 лв.
10+
15%
211,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Простор - стъпалата за котки са с размери 29,5 x 22,5 cm, а хамакът за котки с размери 41 x 30 cm осигурява на домашните любимци място, където да се изтягат удобно.
  • Здрави - трите стъпала за котки, хамакът за котки и другите елементи, които се монтират отделно с винтове, могат да издържат тежест до 10 кг.
  • Здравословно - с рафтове за котки, мост за котки, пещера с размери 37 x 37 x 30 cm, драскалка с размери 44 x 8 cm и уютно стенно легло предоставяте на котките си безкрайни възможности за катерене, скачане и почивка, като по този начин укрепвате здравето на домашните си любимци.
  • Стимулиращо - обогатете територията на котките си с рамката за катерене или разширете малките помещения, като използвате вертикалното пространство
  • Сигурност - всички части на рамката за катерене за котки са изработени от здраво дърво и са покрити с плюш и сизал, което гарантира, че всички елементи осигуряват безопасни скокове и меко приземяване.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Niels Thrane преди 2 месеца

Добра стена за катерене

Бърза и лесна поръчка и доставка. Стената за катерене е наистина хубава, с добри размери, за голяма котка😺 Малко трудно се монтира на стената, но резултатът беше наистина хубав👍

Технически подробности

Материал
ПДЧ
сезал
Плюш
Цвят
крем
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
0 x 0 x 0 см
Тегло
0 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
55 x 44 x 45 см
Тегло на пратката
13.6 кг

Пакет за доставка

  • Стена за катерене с котки WIE_CW_01
  • 3 стъпки за котки
  • Пещера
  • Мост за котки
  • Пост за драскане
  • Рампа от сизал
  • Кацалка за котки
  • Хамак за котки
  • Материали за сглобяване

Описание на продукта

Креативни мебели за котки: дървена стена за катерене на котки от 9 части

Създайте котешка лудост със стената за катерене за котки от Wiesenfield, състояща се от 9 части! Четириногите ви приятели могат да изкачат стълбите за котки на голяма височина, за да наблюдават територията си. Стенната площадка за котки включва три рафта за котки, пещера, мост за котки, драскалка, рампа от сизал, уютен хамак за котки и кацалка за котки. Всички елементи могат лесно да се монтират поотделно на стената. В стенното легло за котки котешкият ви спътник може да дреме спокойно или да следи какво се случва долу. А четириногият приятел може да се оттегли в просторната пещера с размери 37 x 37 x 30 см.

Хамак за котки и стълби за котки от Wiesenfield за здрави котета

Котките обичат упражненията. Насърчавайте естествените инстинкти за катерене на домашните си любимци и разнообразявайте живота им със стенния хамак и стълбата за котки. Като фокусна точка за вашите съвместни игри или като препятствие, което вашият домашен любимец може да изкачва самостоятелно, стъпалата насърчават баланса и доброто здраве на вашата котка. Разгърнете креативността си и монтирайте трите рафта за котки на избрани от вас разстояния, като създадете стълбище към шкаф или удобен хамак горе. Вашите животни също така обичат да използват увитата със сизал драскалка, за да се катерят или протягат. Имате ли балкон за котки? След това монтирайте моста за котки и рафтовете за котки на парапета или на стената, за да може вашият космат приятел да се изкачва безопасно и да наблюдава птиците, да слуша природата и да поема чист въздух.

Големи приключения в малки пространства: вижте как котетата скачат от радост на рамката за катерене за котки

Вашият дом е по-малък? След това използвайте добре вертикалното си пространство със стенната площадка за котки, която осигурява повече свобода на движение на любимите ви четириноги приятели. Стъпалата за котки, пещерата, хамакът за котки и другите елементи могат да издържат тегло от 10 кг. Елементите са изработени от дърво и допълнително са покрити с мек плюш, който предпазва лапите от подхлъзване и гарантира, че котките ви ще скачат безопасно от стъпало на стъпало. Хамакът за стена е с размери 41 x 30 cm и приканва котенцата да се отпуснат и да подремнат върху меката му повърхност.

Оценки и отзиви

5.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Denmark

Добра стена за катерене

Бърза и лесна поръчка и доставка. Стената за катерене е наистина хубава, с добри размери, за голяма котка😺 Малко трудно се монтира на стената, но резултатът беше наистина хубав👍

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти