Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10280550

|

Модел: WIE-LV-02

PVC завеси на ленти - 200 x 2 mm / 50 m - студоустойчиви - сини/прозрачни - гладки

Ново
229,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
217,55 лв.
5+
10%
206,10 лв.
10+
15%
194,65 лв.
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Универсалност - завесата от PVC ленти е подходяща за температури от -20 до 50 °C, което я прави идеална за много случаи на употреба
  • Възможност за персонализиране - изрежете индустриалната завеса от ленти с широчина 200 мм и дебелина 2 мм до желаната дължина.
  • Безопасност - пластмасовите завеси са със заоблени ръбове, за да се предотвратят наранявания или повреди при преминаване.
  • Лесно - завесата с ламели е просто и рентабилно решение за разделяне на помещения с различна температура или за защита от валежи и замърсяване в конюшни, складове, хладилни камери или други помещения.
  • Прозрачна - прозрачната завеса от PVC ламели пропуска естествена светлина и намалява разходите за осветление
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
PVC
Цвят
Прозрачен
Син
Размери [mm]
200 x 2
Тип повърхност
Гладка
Работна температура [°C]
-20 - 50
На батерии
Не
Дължина
50 m
Размери (ДxШxВ)
0 x 20 x 0.2 см
Тегло
0 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
37 x 20 x 37 см
Тегло на пратката
26.4 кг

Пакет за доставка

  • Завеси от PVC ленти WIE-LV-02

Описание на продукта

Просто перфектно: завесата от PVC лента от Wiesenfield

Търсите ли лесен и икономичен начин за разделяне на помещения с различни температурни изисквания? Искате да предпазите животните си както от студено време, така и от валежи? А може би се стремите да предотвратите навлизането на прах и мръсотия в работното си пространство? Тогава PVC завесите от Wiesenfield са идеално и рентабилно решение! Завесата от PVC ленти с широчина 200 mm и дебелина на материала 2 mm е подходяща за почти всяко приложение. Благодарение на общата дължина от 50 метра можете да отрежете ламелите точно до необходимия ви размер.

Завеси от PVC ленти за температури между -20 и 50 °C

Прозрачната завеса от PVC ламели със син оттенък е подходяща за температури от -20 до 50 °C. Издръжливият и лесен за почистване материал има заоблени ръбове, което го прави безопасен за хора, животни и деликатни стоки. Освен това високата прозрачност осигурява оптимални условия за осветление и намалява до минимум разходите за енергия за осветление.

С индустриалните лентови завеси създавате бързо и безпрепятствено преминаване през конюшни, складове, хладилни камери или производствени помещения. Без значение дали през тях преминават хора, мотокари или животни, PVC лентите се затварят веднага след преминаването, като намаляват температурния обмен и предотвратяват проникването на прах и мръсотия. Изберете завесата от PVC лента на Wiesenfield за качество, възможност за персонализиране и издръжливост!

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти