Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10280496

|

Модел: WIE-PV-01

Машинка за подстригване на кучета с прахосмукачка за косми от домашни любимци - безжична машинка за подстригване - 5 приставки 350 W

На разпродажба
199,00 лв. 219,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 25 септември
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Всеобхватна - машинка за подстригване на кучета с всмукване и различни приставки, включително три четки и накрайник за пропукване
  • Безшумна - тази машинка за подстригване на кучета улеснява процеса на оформяне за вас и вашето куче, като намалява шума до минимум.
  • Stark - комплект за грижа за кучета с прахосмукачка и вместимост от 1,4 л, който ви позволява ефективно да почиствате козината, космите и други отпадъци
  • Възможност за персонализиране - използвайте машината за подстригване на кучета с приставки за гребен с размери 3, 6, 9 и 12 мм, за да подстрижете козината според предпочитанията си и тези на вашето кученце.
  • Високо качество - машините за подстригване на кучета са изработени от издръжливи материали, но са лесни за употреба поради лекия си дизайн.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
ABS пластмаса
ПП
настолен компютър
метал
Цвят
Бяло
Мощност [W]
350
Време за зареждане от електрическата мрежа [H]
4
Време на непрекъсната работа [h]
3
На батерии
Не
Дължина на маркуча
150 cm
Размери (ДxШxВ)
18 x 24 x 25 см
Тегло
2.8 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
44 x 34 x 19.5 см
Тегло на пратката
4.1 кг

Пакет за доставка

  • Ножици за кучета WIE-PV-01
  • Маркуч
  • Накрайник за чистачки
  • Четка за грижа
  • Четка за лак
  • Четка за почистване
  • Безжична литиева самобръсначка
  • 4 приставки за тримери (3 мм, 6 мм, 9 мм, 12 мм)

Описание на продукта

Чиста козина, чист дом: Ножица за подстригване на кучета 5 в 1 с прахосмукачка

Животните са радост за околните. Косата, която оставят след себе си? Не чак толкова! Тримерът за кучета "5 в 1" на Wiesenfield е решението, от което се нуждаете. Акумулаторните ножици за кучета с подходящо засмукване премахват остатъците от козина, подкосъма и други замърсявания, които не са открити по време на разресването. С пет сменяеми приставки, включително накрайник за пропукване, четка за оформяне на козината, четка за подкосъм и четка за почистване, както и приставки за гребен в четири размера, можете да обработвате козина с различна дължина и различни породи кучета. Използвайте практичната ножица за подстригване на животни в салона или у дома.

Лесна грижа за козината: Ножици за подстригване за кучета и козина на домашни любимци на Wiesenfield

С многофункционалната машинка за подстригване можете да подстригвате кучето си професионално и лесно. Използвайте различните приставки, за да почиствате козината от замърсявания, да я подстригвате до желаната дължина, да скъсявате и разресвате свободния подкосъм. Отстранявайте фините косъмчета от зъбите с натискане на един бутон. Мощната 350W прахосмукачка с дълъг маркуч изсмуква остатъците от козина директно по време на четкането. С обем от 1,4 л прахосмукачката ви позволява да почиствате домашния си любимец, без да е необходимо често да прекъсвате, за да изпразните контейнера.

Ножицата работи изключително тихо, така че можете да подстригвате животното си бързо и нежно. Най-добрият начин за бръснене на труднодостъпни места е да изключите машината за подстригване от накрайника и да я използвате безжично. Вградената батерия издържа приблизително. 3 часа.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти