Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10280516

|

Модел: WIE_CW_04

Хамак за котки със стъпала за котки - 2 стъпала - дърво / филц

109,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
103,55 лв.
5+
10%
98,10 лв.
10+
15%
92,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Простор - стъпалата на стълбите за котки са с размери 22 x 15 x 10 cm, а хамакът за котки предлага много пространство с размери 61 x 39 x 12 cm.
  • Натоварване - всяко от двете стъпала, както и хамакът, който се монтира отделно с няколко винта, могат да издържат тежест до 10 кг.
  • Здравословни - стъпалата и стенното легло за котки дават на домашните ви любимци неограничени възможности за катерене и скачане, което допринася за здравето на домашните ви любимци.
  • Стимулиращо - обогатете територията на котките си със стенния хамак или разширете малките помещения, като използвате вертикалното пространство
  • Сигурност - детската площадка с котешка стена е изработена от масивна дървесина със слой филц, за да гарантира безопасни скокове и меко приземяване
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
дърво
плат
Филц
Цвят
Сив
дърво
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
0 x 0 x 0 см
Тегло
0 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
62 x 18 x 8 см
Тегло на пратката
2.1 кг

Пакет за доставка

  • Хамак за котки със стълбище за котки WIE_CW_04

Описание на продукта

Креативни мебели за котки: дървен хамак за котки с две стъпала

Създайте котешки рай с хамака за котки със стълби за котки от Wiesenfield! Четириногите ви приятели могат да изкачат стълбите за котки на голяма височина, за да наблюдават територията си. Монтирането на стълбата за котки е лесно, тъй като има две отделни стъпала, които лесно се закрепват към стената. В стенното легло за котки котешкият ви спътник може да дреме спокойно или да следи какво се случва долу.

Хамак за котки и стълби за котки от Wiesenfield за здрави котета

Котките обичат упражненията. Насърчавайте естествените инстинкти за катерене на домашните си любимци и разнообразявайте живота им със стенния хамак и стълбата за котки. Като фокусна точка за вашите съвместни игри или като препятствие, което вашият домашен любимец може да изкачва самостоятелно, стъпалата насърчават баланса и доброто здраве на вашата котка. Разгърнете креативността си и монтирайте двете стъпала за котки на избрани от вас разстояния, като създадете стълбище към шкаф или удобен хамак горе. Имате ли балкон за котки? След това монтирайте стълбите за котки на парапета или на стената, за да може вашият космат приятел да се изкачва безопасно и да наблюдава птиците, да слуша природата и да поема чист въздух.

Малко пространство, голямо въздействие: стълбата за котки за по-голяма свобода на движение

Вашият дом е по-малък? След това използвайте добре вертикалното си пространство със стенната площадка за котки, която осигурява повече свобода на движение на любимите ви четириноги приятели. Всяко стъпало на стълбата за котки може да издържи до 10 кг. Стъпалата са изработени от дърво. Горната част е снабдена със специална вълна, която предотвратява подхлъзването на лапите, което означава, че котките ви могат да скачат безопасно между стъпалата. Хамакът за стена е с общи размери 61 x 39 x 12 cm и приканва котетата да се отпуснат и да подремнат върху меката му повърхност.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти