Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10280615

|

Модел: WIE-NET-18

Градинска ограда Скрининг - HDPE плат - 50 x 1 m - плътност на материала 150 g/m² - устойчив на разкъсване - устойчив на атмосферни влияния - вкл. Материали за сглобяване

Ново
129,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
122,55 лв.
5+
10%
116,10 лв.
10+
15%
109,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Здравина - екранът на оградата, изработен от HDPE с висока плътност, е изключително здрав, устойчив на разкъсване и издръжлив, с тъкани катарами.
  • Защитен - използвайте екрана като щит за неприкосновеност на личния живот върху огради, парапети, бариери и на много други места.
  • Приспособимост - със стойност на засенчване от 88% тенис параванът осигурява сянка за оранжерии, конюшни, перголи и други подобни конструкции.
  • Устойчив на атмосферни влияния - устойчивият на UV лъчи екран за ограда демонстрира издръжливост и издържа на вятър и атмосферни влияния
  • Бърза инсталация - монтирайте екрана за поверителност директно с помощта на включеното 100-метрово въже и 100 кабелни връзки
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
PE
Найлон
Полиетилен с висока плътност (HDPE)
Цвят
Зелено
дебелина [mm]
1.3
UV устойчивост
Да
На батерии
Не
Дължина на въжето
100 m
Размери (ДxШxВ)
5000 x 103 x 0.1 см
Тегло
8.9 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
111.5 x 21 x 21 см
Тегло на пратката
9 кг

Пакет за доставка

  • Екраниране на градинска ограда WIE-NET-18
  • 100 м въже (PE)
  • 100 кабелни връзки

Описание на продукта

Здравият ограден екран е изработен от висококачествена HDPE тъкан

Защитете неприкосновеността на личния живот на вашия бизнес или жилищен имот с непрозрачна оградна мрежа от Wiesenfield. Тя е изработена от HDPE плат с висока плътност, който можете да прикрепите бързо и сигурно към огради, парапети или бариери. Устойчивият на разкъсване материал е много издръжлив и устойчив на UV лъчи. Благодарение на здравите си свойства, той безпроблемно издържа на всякакви атмосферни условия, осигурявайки по-голяма дълготрайност на градинския екран за уединение.

Многофункционалната ограда се монтира бързо и се използва гъвкаво.

И все пак, оградата предлага нещо повече от подобрена поверителност. Стойността на засенчване от 88% осигурява засенчени пространства в оранжерии, открити конюшни, перголи, спортни съоръжения или подобни пространства. Висококачественият материал с плътност 150 g/m² и дебелина 1,3 mm служи и като защита от вятър, ограда за земноводни или ловна мрежа. Благодарение на своята гъвкавост екранът е по-рентабилен, по-гъвкав и, поради възможността за рециклиране, по-устойчив от други решения.

Включените в комплекта монтажни материали ви позволяват лесно да закрепите оградата директно там, където ви е необходима. Екранът с размери 1 x 50 m се закрепва бързо с помощта на 100-метровия пластмасов (PE) кабел и 100 кабелни връзки. Оплетените катарами придават допълнителна стабилност на покривалото.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти