Trustpilot
(3) Отзиви

Артикул: EX10011499

|

Модел: RCWP-7CR

Дробилка за плодове - ръчна - 7 л

149,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
141,55 лв.
5+
10%
134,10 лв.
10+
15%
126,65 лв.
Скоро отново на склад
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Ефективно - плодовете се нарязват до идеална консистенция благодарение на механизма за смилане
  • Голямо - смачкайте големи количества плодове в един цикъл с капацитета от 7 л
  • Издръжливите материали като неръждаема стомана, желязо, дърво и алуминий, както и здравата конструкция, гарантират дългогодишна употреба.
  • Сглобяването и експлоатацията са интуитивни и изключително лесни
  • Благодарение на ръчното управление, мелницата за плодове не само може да се използва навсякъде, но и е по-екологична от електрическите модели.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

T D Pothecary миналата година

Работи добре

Купих това за смачкване на ябълки за приготвяне на сайдер. Докато нарязвате ябълките на четвъртинки, те се смачкват на достатъчно фини парченца, за да се пресоват за сок. Това значително ускори процеса

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
дърво
Желязо
Цвят
червен
Сребро
Размер на входа
33,5 x 30,5
Гумени крака
Не
Капацитет
7 l
Размери (ДxШxВ)
57 x 49 x 23 см
Тегло
4.6 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
36 x 32.5 x 28 см
Тегло на пратката
5.4 кг

Пакет за доставка

  • Трошачка за плодове RCWP-7CR
  • Ръководство за употреба

Описание на продукта

Ръчната трошачка за плодове за домашно приготвени сокове

Нарязвайте големи количества плодове и ги подготвяйте за сокоизстискване без особени усилия с ръчната трошачка за плодове RCWP-7CR от колекцията оборудване за кетъринг на Wiesenfield. Специализираната мелница запазва малките парчета особено сочни и с оптимален размер за по-нататъшна обработка. В категорията "Търговско кухненско оборудване" в нашия магазин ще намерите селекция от преси за плодове, от които се нуждаете.

Идеален за плодове от собствената ви градина: Бързо сглобяване и лесно почистване

Стъргалото за ябълки може да се сглоби само с няколко стъпки и има особено голям капацитет на пълнене от 7 л, въпреки компактния си размер. Благодарение на бункера с размери 33,5 x 30,5 cm можете да обработвате големи количества ябълки, круши или други видове плодове само с няколко стъпки. Повечето видове плодове дори не е необходимо да се обезкостяват, въпреки че предварително трябва да се изчистят от костилките на праскови, череши, нектарини, кайсии, сливи, мирабели и други подобни плодове. Големите плодове трябва да се нарежат на половинки или четвъртинки, а по-малките могат да се смелят цели.
Особено голямата и ергономична дръжка ви позволява да работите с мелницата за плодове с минимални усилия по време на обработката. Крачетата са покрити с пластмаса, за да предпазят работната повърхност и да осигурят стабилност на ябълкотрошачката. Благодарение на ръчното управление мелницата за плодове е идеална и за места, където достъпът до електричество е затруднен или изобщо липсва. Дробилката за плодове е проектирана с оглед на дълготрайността. Здравата конструкция от желязо, алуминий и неръждаема стомана гарантира дългогодишна употреба. Масивният алуминиев механизъм за смилане също е проектиран за ефективност и създава оптимална и сочна консистенция на нарязаните съставки.

Оценки и отзиви

4.0

Въз основа на 3 рецензии

Сортирай по :

миналата година Публикувано в Amazon United Kingdom

Работи добре

Купих това за смачкване на ябълки за приготвяне на сайдер. Докато нарязвате ябълките на четвъртинки, те се смачкват на достатъчно фини парченца, за да се пресоват за сок. Това значително ускори процеса

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Amazon France

препоръчвам

Устройството е много практично

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Expondo Czech Republic

Slabota

Средна обработка, слаба функционалност. Има празнини между ножовете, така че от време на време ябълката седи отгоре и ножовете просто я гъделичкат в полуизкормения стомах. той не може да се справи правилно с плодовете, така че големите ябълки просто танцуват в бункера. Оста на дръжката е крива и разместена, остриетата се трият едно в друго в долната част. Получената песъчинка е доста едра. Интересно колко време ще издържат "лагерите".

Отговор от

Благодарим Ви за обратната връзка. Ние непрекъснато работим за подобряване на нашите продукти и услуги.

Често задавани въпроси

Необходимо ли е да се отстранят семките от плодовете, преди да се обработят?

Не, с тази трошачка за плодове можете да обработвате дори плодове със семена; костилковите плодове като праскови, череши, нектарини, кайсии, сливи, мирабели и други подобни обаче трябва да бъдат предварително почистени от костилките.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти