No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10280517

|

Модел: WIE_CW_05

Дърво за котки - Ø 38 x 100 cm - 4 пещери - 4 нива - сизал / плюш

На разпродажба
229,00 лв. 289,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
4%
219,84 лв.
5+
6%
215,26 лв.
10+
8%
210,68 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 29 октомври
Гарантирано най-ниска цена
Wiesenfield
Основни характеристики
  • Многофункционално - дървото за котки предлага на котешките приятели място за катерене, драскане, разтягане, игра, криене и дрямка
  • Голямо - XXL котешко дърво с височина 100 см, диаметър 38 см и няколко уютни пещери за вашите котки
  • Безопасност - кулата за котки, която не съдържа BPA, има голяма външна част, изработена от здрав сизал, с покрити с плюш отвори, което позволява на котките да се катерят и играят безопасно.
  • Модерен - семплият дизайн се вписва безпроблемно в различни среди, добавяйки очарователен акцент към вашето жилищно пространство.
  • Здрава - изработена с прецизност, котешката драскалка, конструирана от ПДЧ, сизал и плюш, може да поеме котки с тегло до 10 кг.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
ПДЧ
сезал
Плюш
Цвят
черен
Височина [cm]
100
Размер на основата [mm]
⌀380
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
38 x 38 x 100 см
Тегло
9 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
102 x 39 x 40 см
Тегло на пратката
10.9 кг

Пакет за доставка

  • Дърво за котки WIE_CW_05

Описание на продукта

Раздвижете котетата с котешката драскалка с четири пещери

Никога повече няма да ви е скучно! Драскалката от Wiesenfield предлага на котките ви голяма площ за катерене, както и уютно място за почивка и дрямка. Косматите ви приятели могат да се чешат и протягат до насита на високата 100 см кула. Освен това котките ви ще намерят издигнато място, от което да наблюдават своята област. Кулата за котки XXL насърчава естествения инстинкт за игра на четириногите ви приятели, което спомага за намаляване на излишната енергия - особено когато котките са сами. Вашите домашни любимци могат да изследват уютните пухкави бърлоги през общо четири входа от всички страни. Намалете стреса и се погрижете за физическите, умствените и емоционалните нужди на вашите космати приятели с кулата за котки!

Катерене, скачане, драскане, спане - многофункционалната кула за котки от Wiesenfield.

Котките обичат упражненията! Вашите домашни любимци могат да се катерят по котешката барака до насита, да се забавляват с висящата плюшена топка и да точат нокти върху големите повърхности. Дебелото покритие от сизал и плюш осигурява добър захват. С четирите си нива и четирите си входа, драскалката предлага на любопитните котета многобройни скривалища, където могат да намерят спокойствие и тишина. Две от пещерите са свързани. Отворът към следващото ниво приканва четириногите ви приятели да играят заедно, като позволява на котките ви да се изкачват от едно ниво на друго, без да напускат драскалката. Вашите животни също ще се радват да изследват тайните проходи.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти