Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10250958

|

Модел: UNI_CF_03

Студена рамка - 120 x 80 x 41 cm

На разпродажба
109,00 лв. 129,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
103,55 лв.
5+
10%
98,10 лв.
10+
15%
92,65 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
Uniprodo
Основни характеристики
  • Защитен - пластмасов капак от поликарбонат (PC) с дебелина 4 мм запазва топлината в хладилната рамка
  • Прозрачност - младите растения получават достатъчно светлина в градинската хладилна рамка, като същевременно са защитени от ултравиолетовите лъчи.
  • Здравина - покритието на хладилната рамка се държи здраво от здрава и устойчива на атмосферни влияния алуминиева рамка, която можете да закрепите към земята с 4 колчета.
  • Проветривост - за да проветрявате растенията и да осигурите оптимален вътрешен климат в оранжерията с хладилна рамка, повдигнете леко двата капака с помощта на включените в комплекта подпори.
  • Практично - благодарение на ясното ръководство с инструкции, поставянето на студената рамка е лесна задача.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Алуминий
настолен компютър
Цвят
Прозрачен
Врати
Не
Дестилатор за алкохол
Не
UV устойчивост
Да
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
120 x 81 x 41 см
Тегло
3.42 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
131 x 61 x 5 см
Тегло на пратката
5.36 кг

Пакет за доставка

  • Студена рамка UNI_CF_03
  • Материал за сглобяване & инструкции

Описание на продукта

Защитете растенията си в студена рамка Uniprodo

Хладилната рамка Uniprodo служи за многобройни цели: независимо дали покълват домати, билки или цветя, или засаждате салатата си в началото на годината, хладилната рамка предлага необходимата защита за вашите растения. Независимо дали е студено или влажно, можете да създадете оптимален климат, в който растенията ви да виреят!

Ранно начало на градинския сезон с хладилна рамка

Хладилната рамка е изработена от прозрачни пластмасови стени с дебелина 4 мм и два капака, които образуват защитна, студоустойчива обвивка около растенията. Устойчивата на атмосферни влияния, издръжлива алуминиева рамка осигурява подслон и стабилност. В оранжерията с хладилна рамка растенията ви получават достатъчно светлина за растеж, като същевременно са защитени от ултравиолетовите лъчи. Поддържайте оптимален климат, като проветрявате вътрешността на хладилната рамка, както е необходимо, като повдигнете леко единия или двата капака и ги закрепите с две скрепителни елементи.

Със студената рамка започвате градинския сезон предварително, като подхранвате растенията в студено време, преди да ги пресадите в градината или оранжерията. Засейте първите зеленчуци още през февруари и ги поливайте според специфичните нужди на растението. Този метод ви позволява да получите богата реколта от марули, колраби, репички или билки 4 седмици по-рано от предвиденото! Младите растения са защитени и от вредители като охлюви или охлюви в хладилната рамка. Нашият съвет: Поставете хладилната рамка на слънчево място и я закрепете към земята с колчета. По този начин използвате слънчевата светлина, за да създадете идеален климат за покълване и растеж.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти