Trustpilot
(2) Отзиви

Артикул: EX10040738

|

Модел: UNI_MC_01

Отопляем масажен стол с помощ при стоене - нулева гравитация - 4 сегмента / 8 вибрационни точки - бял

На разпродажба
979,00 лв. 1079,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
930,05 лв.
5+
10%
881,10 лв.
10+
15%
832,15 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 18 септември
Гарантирано най-ниска цена
Uniprodo
Основни характеристики
  • Чиста релаксация - отопляема лежанка с функция за масаж в 4 сегмента и 8 вибрационни точки и позиция с нулева гравитация
  • Лесно - масажният стол с функция за отопление предлага лесни настройки благодарение на интуитивното си дистанционно управление.
  • Дизайн - елегантният дизайн на луксозния масажен стол допълва всеки интериорен стил
  • Практично - лежанка с масажна функция, включително поставка за чаши и странични джобове за дистанционно управление или закуски
  • Лесен за почистване - издръжливите, лесни за почистване материали гарантират, че вашият масажен стол ще изглежда фантастично през целия си дълъг експлоатационен период.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Iida онзи ден

Небесен!

Наистина страхотен стол! Лесен за сглобяване и наистина приятна вибрация. През зимата този механизъм за отопление се използва. Определено препоръчвам!

Технически подробности

Материал
Стомана
дърво
Памук
PU кожа
плат
Цвят
Бяло
напрежение [V]
230
Държачи
2 (ляво и дясно)
Размери на седалката [cm]
56 x 58
Брой програми
8
Размери на облегалката [mm]
101 x 80
Дистанционно
Да
На батерии
Не
Защита от прегряване
Да
Защита от свръхток
Не
Захранващ кабел
1.4 m
Максимално натоварване
150 kg
Размери (ДxШxВ)
155.5 x 95 x 100.5 см
Тегло
35.4 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
89.5 x 77 x 64.7 см
Тегло на пратката
40.25 кг

Пакет за доставка

  • Отопляем масажен стол UNI_MC_01

Описание на продукта

Отпуснете се в лукс с отопляемия масажен стол от Uniprodo

Ограничава ли ви досадното напрежение в ежедневието? Болките в гърба не ви дават да спите през нощта? Или пък копнеете за дълбока релаксация в напрегнатото си ежедневие? След това се поглезете с отопляемия масажен стол от Uniprodo. Пренесете професионалния уелнес и красота в дома си с луксозния стол, оборудван с 8 сегмента за масаж (гръб, лумбален, бедра и крака) и 4 режима (пулс, натиск, вълна, автоматичен и нормален). Насладете се на спонтанен мини-отдих с гарантирана релаксация от главата до петите!

Луксозният масажен стол за вашето благополучие

Седнете в масажната облегалка и изберете желаната масажна програма с помощта на дистанционното управление. Благодарение на топлинната функция в лумбалната област масажът достига до по-дълбоките мускули и по този начин предлага ефективността на класическия масаж. Винаги ли сте искали да се чувствате в безтегловност? След това се отпуснете в позицията на нулева гравитация и изпитайте безтегловност, осигурявайки максимално облекчение за гръбначния стълб. Благодарение на разтегателните подложки за крака масажната лежанка се адаптира към всеки размер на тялото, без да заема много място.

В допълнение към успокояващия си ефект отопляемият масажен стол е и визуално привлекателен. Дискретният му дизайн се съчетава с всеки интериорен стил. Практично: благодарение на държача за напитки и страничните джобове винаги имате под ръка напитките и дистанционното управление. Изработена от висококачествени материали и с лесна за поддържане повърхност, тази лежанка предлага дълъг експлоатационен живот и се почиства лесно.

Оценки и отзиви

5.0

Въз основа на 2 рецензии

Сортирай по :

онзи ден Публикувано в Expondo Finland

Небесен!

Наистина страхотен стол! Лесен за сглобяване и наистина приятна вибрация. През зимата този механизъм за отопление се използва. Определено препоръчвам!

Покажи оригиналния преглед

преди 9 дни Публикувано в Expondo Denmark

Невероятно вкусен стол

Масажът е бонус, не много тежък, но релаксиращ. Столът е с невероятно добро качество за парите си, лесен за сглобяване. Най-трудното беше да го извадя от картонената кутия.

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти