Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10250961

|

Модел: UNI_CF_07

Лавица за саксии - 6 рафта - поцинкована стомана - 77 x 44 x 77 cm

219,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
208,05 лв.
5+
10%
197,10 лв.
10+
15%
186,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
Uniprodo
Основни характеристики
  • Ергономичност - 77 см работна височина позволява удобна работа в градината на масата за саксии
  • Компактна - лесно преместване на градинската маса за използване в тесни пространства като балкони
  • Удобно - благодарение на рафтовете всички градински инструменти са ви под ръка и можете да съхранявате работни материали, като например почва за саксии или подпорни колове.
  • Устойчивост на атмосферни влияния - вложките на повърхността са пластмасови, а рамката е изработена от лесна за поддържане поцинкована стомана, което прави масата за засаждане на открито устойчива на вятър и атмосферни влияния.
  • Здрави - 4 крака осигуряват на градинската маса сигурна основа по време на пресаждане и други дейности на работната повърхност
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
PVC
Поцинкована стомана
Цвят
Метално сребристо
Дестилатор за алкохол
Не
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
40 x 75 x 77 см
Тегло
4.3 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
30 x 89 x 9 см
Тегло на пратката
5.47 кг

Пакет за доставка

  • Таблица за засаждане UNI_CF_07
  • Материал за сглобяване & инструкции

Описание на продукта

Ергономичен и практичен! Градинската маса от Uniprodo

Масата за засаждане от Uniprodo ви предлага голяма работна повърхност с 3 практични пластмасови вложки. Удобната работна височина ви позволява лесно да пресаждате или пренареждате растенията си, докато стоите. Здравата му конструкция осигурява стабилност, а устойчивите и лесни за почистване материали го правят идеален за употреба на открито. Благодарение на общо 6 рафта, масата за засаждане поддържа перфектна организация на работата ви и всички прибори са лесно достъпни.

Поцинкована стоманена маса за потапяне за оптимални условия на работа

Компактната конструкция от поцинкована стомана е изключително лека, което ви позволява безпроблемно да пренасяте масата за засаждане в градината или на балкона. Четирите крака осигуряват стабилност и поддържат тежката работа. Под работния плот можете да използвате рафт с 3 вложки, за да съхранявате градински инструменти и да държите материалите на леснодостъпно място. Всяка вложка е във формата на плитка тава с размери 37 x 23 x 6 cm, в която могат да се съхраняват безопасно градинските принадлежности. Отвореният дизайн позволява лесен достъп до всички елементи, дори и по време на работа.

Масата за растения от поцинкована стомана е изключително устойчива на атмосферни влияния и лесна за почистване, като позволява безпроблемно отстраняване на замърсявания или течности от повърхностите ѝ. Материалът е идеален за използване на открито, тъй като масата е устойчива на вятър и атмосферни влияния. С помощта на ясни инструкции можете лесно да сглобите градинската работна маса в няколко прости стъпки.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти