Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10250857

|

Модел: UNI_KG_02

Kamado BBQ - керамична скара - голяма - диаметър на скарата: 32,5 см

На разпродажба
839,00 лв. 919,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
797,05 лв.
5+
10%
755,10 лв.
10+
15%
713,15 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 18 септември
Гарантирано най-ниска цена
Uniprodo
Основни характеристики
  • Висока производителност - камадо грилът ефективно съхранява топлината, което позволява бързо готвене и продължително запазване на топлината на ястията.
  • Разнообразие - керамичната скара е подходяща за печене, опушване, печене, запържване и бавно готвене
  • Удобство - капакът на грила е снабден с термометър с температурен диапазон до 400 °C и цветна скала за различните методи на готвене.
  • Икономично - камадо барбекюто запазва топлината за продължителен период от време, като изисква минимално количество гориво (дървени въглища или твърда дървесина).
  • Здрава - скарата с керамични камери е поставена върху здрава стоманена рамка с 3 ролки и разполага с два странични рафта.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
Излято желязо
Бамбук
керамични
Цвят
черен
Повърхност за печене [cm]
32.5
Колелца
Да
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
102 x 59 x 98 см
Тегло
40.6 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
109 x 90.5 x 77 см
Тегло на пратката
43.6 кг

Описание на продукта

Грил Камадо с вграден термометър за всякакъв вид кулинарни приключения

Този керамичен грил Uniprodo е универсален, тъй като може да пуши, пече, пече на скара и запържва - едно универсално решение. Благодарение на първокласната си глазирана керамика камадо грилът запазва топлината и влагата вътре, като приготвя ястията ви до съвършенство. Със своите разнообразни възможности за готвене грилът kamako е еднакво подходящ за любителите на барбекюто, кетъринг компаниите и събитията на открито. Грилът е преносим и разполага с два странични рафта за инструменти за барбекю и други.

Камадо барбекю от Uniprodo: огън, керамика, радост

Повишете нивото на всяко барбекю парти със скарата Kamado. Стилната овална скара, изработена от черна керамика, допринася за нейното очарование, както и за възможността да приготвя множество различни ястия. Твърдата керамика ефективно задържа топлината, което позволява на грила да се нагрява бързо, да приготвя храната бързо и да я поддържа топла за продължителен период от време. Ефективно разпалване на грила с помощта на малко количество дърва или въглища. Отчитайте удобно температурата до 400 °C на вградения в капака термометър. Термометърът включва и цветна температурна скала за различните методи на готвене: пушене, печене, печене на скара и пържене. Регулируемите вентилационни отвори в капака и в долната част на керамичната скара ви позволяват прецизно да контролирате въздушния поток и температурата в камерата на скарата.
Солидният капак, който можете лесно да отворите с помощта на широка дървена дръжка, надеждно запазва топлината и влагата в камерата за готвене. Така пържолите и пушените меса остават сочни и ароматни. Поставена върху здрава стоманена рамка, керамичната скара е устойчива на атмосферни влияния и може да се премества без усилие благодарение на трите си ролки.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти