Trustpilot
(2) Отзиви

Артикул: EX10250918

|

Модел: UNI_CC_02

Хладилна кутия с количка - колела Ø 25 cm - 76 L - отварачка за бутилки

399,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
379,05 лв.
5+
10%
359,10 лв.
10+
15%
339,15 лв.
Uniprodo
Основни характеристики
  • Универсален - с вместимост от 76 литра големият контейнер на хладилната кутия осигурява хладни и освежаващи напитки на партита или събития
  • Дълготрайност - идеален за охлаждане без електричество с помощта на кубчета лед или охлаждащи елементи, отлична изолация, която поддържа ниски температури в продължение на около два дни
  • Удобен за ползване - два отделно отварящи се капака улесняват достъпа до охладителната кутия, а в корпуса е интегрирана отварачка за бутилки.
  • Ниска степен на поддръжка - хладилната кутия на колела с изолиран пластмасов корпус се почиства лесно и можете да изхвърляте излишната вода чрез кран за източване.
  • Мобилност - шасито с четири надуваеми колела е лесно за маневриране, дори когато е напълно натоварено
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Viron преди 2 месеца

Просто необикновено

Запасите от студени напитки остават на добро ниво и по време на игри в провинцията...

Технически подробности

Материал
PU
ПП
Желязо
Цвят
черен
Време за охлаждане [min]
2880
Вътрешни размери [cm]
74.5 x 35 x 30.5
Колела
Да
Спирачка на колелата
Не
Капацитет
76 l
Диаметър на колелата
250 mm
Размери (ДxШxВ)
90 x 59.5 x 90 см
Тегло
20.6 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
47.5 x 85 x 40.5 см
Тегло на пратката
23.6 кг

Пакет за доставка

  • Хладна кутия UNI_CC_02
  • 4 колела

Описание на продукта

Хладилната кутия на колела за хладни партита

Наслаждавайте се на горещи ритми и слънчеви лъчи - охладителната кутия ще запази напитките ви възхитително хладни. С най-добрите си изолационни свойства кутията гарантира на гостите ви охлаждане с освежаващи напитки на всяко парти, празник или пазарна сергия. Или можете да запазите храната си свежа по време на барбекю. Независимо от начина на използване на хладилната кутия на колела, бутилките и хранителните продукти остават добре съхранени вътре.

Голямата хладилна кутия предлага достатъчно място за освежителни напитки

С вместимост от 76 л хладилната кутия разполага с достатъчно място за бутилки с вода, безалкохолни напитки или бира. За да постигнете най-добри резултати, охлаждайте напитките си, преди да напълните неелектрическата охладителна кутия. Можете също така да поставите контейнерите за напитки върху кубчета лед или хладилни опаковки, за да оптимизирате процеса на охлаждане. Изолираните външни стени и капакът запазват съдържанието хладно за около два дни, което е повече от продължителността на обикновено събитие. Хладилната кутия има два отделни капака, които могат да се отварят самостоятелно. Това дава на вас или на гостите ви оптимален достъп до охладения интериор. Въпреки че се отварят лесно, капаците запазват изключителната си изолация, когато са затворени. Вградената отварачка за бутилки е удобна функция. По този начин на гостите ви няма да се налага да чакат дълго, за да се насладят на напитките си на място.
Пластмасовият корпус на охладителната кутия отговаря на всички хигиенни стандарти, които се очакват в сектора на хотелиерството. Почистването на гладките повърхности е безпроблемно и осигурява полиран външен вид, който впечатлява клиентите ви. След почистване на вътрешността на автомобила изхвърлете разтопената вода или отпадните води, като използвате кранчето за източване. Благодарение на шасито си хладилната кутия може да се транспортира безопасно и удобно до желаното място с помощта на четири изключително големи колела. Ако е необходимо, напълнете колелата със сгъстен въздух.

Оценки и отзиви

5.0

Въз основа на 2 рецензии

Сортирай по :

преди 2 месеца Публикувано в Expondo France

Просто необикновено

Запасите от студени напитки остават на добро ниво и по време на игри в провинцията...

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo France

Какво щастие!...

Очаквайки прост и ефективен продукт, не бях разочарован! Транспортирането на аперитива в градината с неравни нива се превръща в удоволствие. Запасът може да е достатъчен за дълги игри на петанк...

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти