Trustpilot
(1) преглед

Артикул: EX10250764

|

Модел: UNI_BG_02

Грил на дървени въглища с пушач за барбекю - стомана - 2 рафта

На разпродажба
269,00 лв. 289,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
255,55 лв.
5+
10%
242,10 лв.
10+
15%
228,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
Uniprodo
Основни характеристики
  • Здрава - грилът за пушене е със здрава стоманена конструкция за висока издръжливост
  • Лесен за почистване - грилът за дървени въглища е проектиран за лесно почистване и съхранение
  • Практично - пушачът за барбекю включва скара в основата и рафтове за храна, прибори и др.
  • Прецизност - вграденият термометър и 2 вентилационни отвора осигуряват точен контрол на температурата на скарата с дървени въглища по всяко време
  • Мобилност - 2 ролки правят количката за барбекю лесна за преместване
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Kim Jørgensen преди 2 месеца

перка лил грил

малко по-лош от най-добрия, този грил е труден за сглобяване и в комплекта липсват болтове и гайки, изглежда доста голям на снимката, но не е за повече от двама души, но ние сме доволни от размера, тъй като са само двама души!

Технически подробности

Материал
Прахово боядисана стомана
Цвят
Матово черно
Повърхност за печене [cm]
42 x 31.5
Колелца
Да
На батерии
Не
Брой ролки
2 Pc
Размери (ДxШxВ)
50 x 109 x 94 см
Тегло
15.73 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
40 x 55.5 x 28 см
Тегло на пратката
17.45 кг

Пакет за доставка

  • Грил на дървени въглища с пушач за барбекю UNI_BG_02

Описание на продукта

Грил, пушене, наслада: грилът с пушач BBQ за незабравими летни вечери

Обичате ли сочни пържоли, опушени зеленчуци на скара и пресен чеснов хляб? Тогава грилът с пушач от Uniprodo е създаден за вас! Грилът на дървени въглища гарантира успешна барбекю вечер, като ви помага да приготвяте всякакви вкусни и апетитни ястия. Обичате печени или пушени вкусове? С две затварящи се камери можете да приготвяте до съвършенство най-различни храни. Лесният за използване и универсален грил на дървени въглища е идеалният избор за летни вечери в градината, къмпинг, пикници в парка, барбекю партита, фестивали, спортни събития и други мероприятия на открито.

Температура на огъня за перфектен вкус: вашата скара на дървени въглища от Uniprodo

Грилът разполага с грилна повърхност с размери 42 x 31,5 cm и усъвършенствана система за регулиране на въздуха, която ви позволява да контролирате оптималната температура на грила. В капака на пушача е вграден термометър, за да можете винаги да следите температурата. Управляемите клапани от двете страни на скарата осигуряват оптимално подаване на въздух по всяко време. Практично разположената ръчна манивела ви позволява да регулирате височината на решетката и по този начин да регулирате комфортно температурата.
Перфектното барбекю започва с подходящите прибори. Дръжте ги на леснодостъпно място, като ги поставите на два широки рафта на грила за пушене на барбекю. Независимо дали става дума за клещи за барбекю, алуминиево фолио, чинии или шишчета - сгъваемият рафт осигурява достатъчно място за основните прибори. В количката за барбекю ще намерите допълнително място за съхранение на дървени въглища, грил стартери и други аксесоари. Освен това барбекюто има голям капак, който можете да отваряте и затваряте с ергономична дръжка. Това означава, че можете да поставяте рибата, месото и зеленчуците удобно върху решетките на грила, без да се притеснявате от топлината. Или пък дръжте капака затворен, за да придадете на храната си вкусен аромат на пушек.

Лесно се настройва и почиства

Почистването на грила на дървени въглища и пушача на барбекю е разходка в парка. Моделът е изработен от здрава стомана. Материалът гарантира, че грилът за дървени въглища е стабилен, издръжлив и лесен за почистване. Пушещото барбекю с количка за барбекю е подходящо за всички сезони. Когато не го използвате, двете големи колела ви помагат да придвижите барбекюто до навеса или покрития склад.

Оценки и отзиви

4.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Denmark

перка лил грил

малко по-лош от най-добрия, този грил е труден за сглобяване и в комплекта липсват болтове и гайки, изглежда доста голям на снимката, но не е за повече от двама души, но ние сме доволни от размера, тъй като са само двама души!

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти