Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX20050464

|

Модел: ULX-SWEEPER-C30

Фабрични втори продукти Ръчна метечка - 2 странични четки - 1800 m²/h

На разпродажба
С фабрични дефекти
Нашите фабрични секунди обикновено са ремонтирани, върнати от клиентите, или бивши артикули на дисплея. Продуктите могат да имат козметични дефекти, но са технически безупречни. Както обикновено, ние предоставяме нормалното право на връщане и гаранция.
199,00 лв. 239,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
ulsonix
Основни характеристики
  • Ефективна - машината за метене на килими почиства площ от 1800 m²/h благодарение на 2 странични четки и ширина от 55 cm
  • Професионално - старателно отстранява прах, листа, пясък, чакъл, метални стружки и всякакъв вид мръсотия от външни и вътрешни пространства
  • Просторен контейнер за мръсотия от 25 л позволява непрекъснато метене на улиците без чести прекъсвания
  • Тихо и безшумно - колелата от EVA и неелектрическото ръчно управление улесняват тихото плъзгане по всички видове подове
  • Практично - регулирайте ръчно височината на дръжката за метене за максимален комфорт, след което я сгънете, за да спестите място, когато не я използвате.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
ABS пластмаса
Стомана
EVA
Цвят
черен
червен
Размер на кутията (ДxШxВ) [cm]
46 x 30 x 19
Работен капацитет [m²/h]
1800
Диаметър на четката
30 см
На батерии
Не
Работна ширина
550 mm
Капацитет на кошницата
25 l
Брой четки
2 Pc
Размери (ДxШxВ)
60 x 60 x 114 см
Тегло
5.9 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
62.5 x 62 x 29 см
Тегло на пратката
8 кг

Пакет за доставка

  • Ръчна почистваща машина ULX-SWEEPER-C30

Описание на продукта

Ръчна метечка за професионално почистване на подове на закрито и открито

Ефективно и бързо почиствайте подовете от прах, отломки, листа, пясък, чакъл, метални стружки и други замърсявания с ръчната метечка! С ефективност от 1800 m²/h ръчната метачна машина е помощник, който спестява време не само по пътищата. Без значение дали почиствате работилници, спортни зали, складове или големи пространства от всякакъв вид, ръчната машина за метене осигурява бързо почистване с работна ширина от 55 см.

Малка машина за метене за големи площи и различни повърхности

Двустепенният принцип на работа гарантира цялостни резултати върху сухи и влажни повърхности. С двете стърчащи странични четки, всяка с ширина 55 см, можете да почистите дори труднодостъпни места и ъгли. Лесно регулирайте височината на четките в зависимост от повърхността, върху която работите. След това мощният валяк почиства фините замърсявания. Сметените отпадъци се събират в 25-литров контейнер, изработен от здрав и издръжлив ABS, който можете лесно да извадите и изпразните.
Можете да регулирате височината и ъгъла на ергономичната дръжка за удобна работа. Голямата ергономична дръжка осигурява сигурен захват дори при продължителна употреба. Плавно търкалящите се колела от EVA също осигуряват енергийно ефективно и безшумно управление върху различни повърхности. След като приключите с почистването, можете да съхранявате машината ефективно благодарение на прибиращата се дръжка. Здравата конструкция, висококачествената изработка и устойчивите материали осигуряват дълъг жизнен цикъл на ръчната машина за метене.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти