Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10200011

|

Модел: TEL030B1D-V2-B1

Везна с LED дисплей - калибрирана - 15 кг / 5 г - 30 кг / 10 г

439,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
417,05 лв.
5+
10%
395,10 лв.
10+
15%
373,15 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Основни характеристики
  • Калибрирани, за сертифицирано и прецизно претегляне: 5 g (15 kg) - 10 g (30 kg)
  • Зареждане на батерията - до 40 часа
  • LED дисплей с големи, лесни за разчитане цифри, дори и при лошо зрение
  • Включва купа за претегляне с вместимост 3 литра
  • Връзка за сериен интерфейс за свързване с компютър или касов апарат
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Честота [Hz]
50
Материал
ABS пластмаса
Неръждаема стомана
Алуминий
Дисплей
LED
напрежение [V]
110-230
Електроснабдяване
AC адаптер + батерия
Клас на защита IP
IP20
Диапазон на тегло [kg]
0.1-30
Разделение [g]
5 / 10
Функции
Тариране / Нулиране / Спестяване / Обобщаване / Изчисляване на цената
Размер на платформата [cm]
23 x 30
Protocoll
ДИАЛОГ 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Претеглящи устройства
kg
Режими на претегляне
W1, W2
Обхват на претегляне W1
0,1-15 кг
Обхват на претегляне W2
0,2-30 кг
Брой позиции в паметта
250
Калибриране
Да
Време на работа
40 h
Размери (ДxШxВ)
33 x 32.5 x 46.5 см
Тегло
4.35 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
50 x 47 x 21 см
Тегло на пратката
5.8 кг

Пакет за доставка

  • Електронна везна TEL030B1D-V2-B1
  • Захранващ кабел
  • Ръководство за употреба

Описание на продукта

Електронна везна със светодиоден дисплей - 15 кг/ 5 г - 30 кг/10 г

Електронната везна TEL030B1D-V2-B1 осигурява особено прецизни резултати от измерването, има максимален капацитет на претегляне от 30 kg и точност от 10 g. Затова везната е идеална за магазини, аптеки, чайни, хранително-вкусовата промишленост, пазари и други места, където трябва да се проверява теглото на продуктите. Везната вече е калибрирана и следователно е одобрена за търговия! Срокът на валидност на калибрирането е две години от началото на експлоатацията. Гамата TEM съдържа висококачествени индустриални консумативи и прецизни везни за всички области на приложение.
В една динамична среда ще получавате точни резултати от претеглянето за нула време. Скалата показва резултатите веднага. Светодиодният дисплей реагира бързо, дори когато скалата е нулирана. Извеждат се теглото, единичната цена и общите разходи. Благодарение на подсветката дисплеят улеснява работата ви дори на тъмно. Дори когато гледката е лоша, червените цифри с диаметър 14 мм са лесни за четене. Акустичните сигнали подпомагат работата.
Електронната везна има различни практически функции. Когато е активирана автоматичната корекция на нулата, скалата показва стабилна нулева точка, например при промяна на стайната температура. Можете да избирате между два режима на претегляне. С W1 трябва да претеглите между 100 g и 15 kg, като точността е 5 g. С W2 можете да удвоите параметрите. Максималният брой статии, които можете да запаметите, е 250, а за избраните статии има места за съхранение с бърз достъп.
Освен това фолираната клавиатура е устойчива на вода и мазнини. Везната винаги има сигурна и неплъзгаща се стойка благодарение на здравите си гумени крачета. Можете също така да регулирате височината на стъпалата и по този начин да изравните неравностите. Освен това те предпазват работната повърхност от надраскване.
За да се осигури продължителна работа, везната е снабдена с вградена батерия 6 V и 4,5 Ah. Това позволява мобилна работа до 40 часа. Можете да използвате везната дори и по време на зареждането ѝ. Везната има енергоспестяващ режим, който защитава батерията и пести електроенергия.
Везната има две сменяеми повърхности за претегляне с размери 23 x 30 cm. Едната повърхност е изработена от неръждаема стомана, а другата е купа за претегляне, изработена от устойчива ABS пластмаса. Височината на купата е 5 см, а вместимостта ѝ е 3 литра. При проектирането на везната е наблегнато на компактния дизайн. Малките габарити, както и ниското тегло на устройството, улесняват съхранението и транспортирането му. Корпусът е изработен от издръжлива пластмаса.
Предварително зададената ценова скала има стандартна RS232 връзка. С тази връзка за сериен интерфейс можете лесно да свържете везната с касов апарат или компютър. Цялата информация за опциите за настройка се намира на компактдиска със софтуера. TEM е символ на висококачествена технология за мащабиране и надеждност.

Оценки и отзиви

Сортирай по :

Често задавани въпроси

Какво означава точност от 5 g при 15 kg?

Максималното отклонение при претегляне на продукти с тегло до 15 kg е 5 g. Това означава, че скалата е точна с точност до грам.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти