Trustpilot
(1) преглед

Артикул: EX10200034

|

Модел: BE2CA035X040150-B1

Кантар с повдигнат дисплей - калибриран - 60 кг / 20 г - 150 кг / 50 г

На разпродажба
549,00 лв. 583,55 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
521,55 лв.
5+
10%
494,10 лв.
10+
15%
466,65 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Основни характеристики
  • Фабрично калибрирана и сертифицирана везна с висока точност: 20 g (60 kg) - 50 g (150 kg)
  • Захранван от батерия -- до 8 часа
  • LCD дисплей с големи, лесни за разчитане цифри, дори при лоша светлина и под странен ъгъл
  • 250 елемента за съхранение, 15 места за бърз достъп до паметта за избрани елементи
  • Връзка за сериен интерфейс за връзка с компютър или касов апарат
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Jürgen миналата година

Голям мащаб

Везните са силно препоръчителни.

Технически подробности

Честота [Hz]
50
Цвят
Сив
Дисплей
LCD
напрежение [V]
110-230
Електроснабдяване
AC адаптер + батерия
Диапазон на тегло [kg]
0 - 150
Разделение [g]
3000
Protocoll
Диалог 06 / TEM / TISA / DELTA
Теглителна повърхност [mm]
350 x 400
Височина на цифрите [mm]
28
Прецизност W1
20G
Прецизност W2
50G
Точност/прецизност [kg]
0,05 / 0,02
Обхват на претегляне W1
0-60 кг
Обхват на претегляне W2
60 g - 150 kg
Данни за електроснабдяването
7,8 V, 1,2 A AC
Запазване
Да
Тара
Да
Нула
Да
Добавете
Да
Броене
Да
Нивелир за вграждане
Не
На батерии
Да
Предупреждение за претоварване
Да
Фоново осветление
Да
Размери (ДxШxВ)
54.5 x 35 x 48.5 см
Тегло
13.4 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
41 x 30 x 52 см
Тегло на пратката
14.6 кг

Пакет за доставка

  • Скала за изчисляване на цени BE2CA035X040150-B1
  • Захранващ кабел
  • Ръководство за употреба

Описание на продукта

Везна за изчисляване на цени с повдигнат дисплей - калибрирана - 60 kg/20 g - 150 kg/50 g

Везната за изчисляване на цени BE2CA035X040150-B1 осигурява особено прецизни резултати от измерването, с максимален капацитет на претегляне от 150 kg и точност от 50 g. Резултатите се показват на издигнат LCD дисплей на стойка. Везната е идеална за магазини като аптеки, чайни, хранително-вкусовата промишленост, седмични пазари и други области на приложение, където е необходимо да се претеглят продукти. Везната е официално калибрирана и следователно е одобрена за търговска употреба. Официалното калибриране е валидно две години след първото използване. Продуктовата гама на ТЕМ съдържа висококачествени промишлени консумативи и прецизни везни за всички области на приложение.

Търсите нещо по-малко? Вижте нашата цифрова везна - 15 кг / 2 г

Ценовата везна отговаря на изискванията за търговска употреба, което се потвърждава от знака за качество M. Тя се доставя вече калибрирана и сертифицирана. Това първо сертифициране е валидно за първите две години на употреба; въпреки това калибрирането трябва да бъде потвърдено от упълномощено лице в съответствие с националните разпоредби. Само тогава везната ще получи стикер за официално калибриране. След две години везната може да бъде повторно сертифицирана от сертифициращите органи. Ще получите и декларация за съответствие, която трябва да съхранявате заедно с везната. На везната има и стикер с годината на сертифициране. Това гарантира, че можете законно да използвате везната за стоки, които ще се предлагат за продажба.
Искате бързи и точни резултати от претеглянето? Тази везна не само показва резултатите за няколко секунди, но и нейният LCD дисплей реагира незабавно, когато го нулирате. Резултатите от претеглянето, единичната цена и общата стойност могат да бъдат показани едновременно.
Претеглените стойности се показват на модерен двустранен LCD дисплей, който е прикрепен към везната чрез сгъваема стойка. Високите 28 мм цифри се четат лесно дори под странен ъгъл.
Електронната везна има различни практически функции, като например изчисляване на цената. Можете също така да избирате между два режима на претегляне. W1 може да се използва за претегляне на предмети от минимум 0 g до максимум 60 kg с точност до 20 g. W2 удвоява тези параметри.
Мембранната клавиатура е устойчива на вода и мазнини. Везната има вградена в ръба предпазна лента, която предпазва дисплея на клиента. Благодарение на здравите гумени крачета везната винаги има сигурна и устойчива на плъзгане основа. Можете също така да регулирате височината на крачетата, за да компенсирате неравни повърхности, а гумираните крачета предпазват работната повърхност от надраскване.
Везната за изчисляване на цени е оборудвана с вградена батерия 6 V / 4,5 Ah, която гарантира продължителна работа. Това позволява до 100 часа мобилна употреба. Можете да използвате везната безпроблемно, дори докато се зарежда. Текущото ниво на батерията се показва като ленти на индикатора на батерията. Везната има енергоспестяващ режим, който пести батерията и електроенергията.
Повърхността за претегляне на везната от неръждаема стомана е с размери 35 x 40 cm. Везната за изчисляване на цени е проектирана с мисъл за компактност. Ниската обща маса и малкото тегло улесняват съхранението и транспортирането на везната. Корпусът също е изработен от здрава стомана. Боядисаната желязна стойка може лесно да се сгъва за съхранение или транспортиране.
Предварително настроената електронна везна е оборудвана с универсален порт RS232. Тази връзка със сериен интерфейс ви позволява лесно да свържете везната с касов апарат или компютър. TEM е символ на висококачествена измервателна технология и надеждност.

Оценки и отзиви

5.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

миналата година Публикувано в Expondo Germany

Голям мащаб

Везните са силно препоръчителни.

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Какво означава да имаш точност от 20 g за 60 kg?

Максималното отклонение при претегляне на продукти с тегло до 60 kg е 20 g. Това означава, че везната тегли с точност до два грама.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти