No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10031309

|

Модел: SBS-LDM-110

Лазерен далекомер - до 70 м - точност 1,5 мм - Bluetooth - IP54 - нивелир

На разпродажба
239,00 лв. 259,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
4%
229,44 лв.
5+
6%
224,66 лв.
10+
8%
219,88 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 29 октомври
Гарантирано най-ниска цена
Steinberg
Основни характеристики
  • Прецизност - лазерен уред за измерване на разстояния с точност ±1,5 мм на разстояние 70 м
  • Безопасен - червен лазерен далекомер от клас 2, безвреден при случаен контакт с очите
  • Универсален - лазерното измервателно устройство измерва разстояния, площи и обеми и разполага с LCD дисплей с подсветка.
  • Гъвкавост - лазерният уред за измерване на разстояния показва стойности в метри, футове или инчове, измерва непрекъснато или с таймер и запазва до 20 записа на данни.
  • Преносимост - лазерният измервателен инструмент е с клас IP54 за защита от прах и пръски и е лесен за употреба благодарение на компактния си дизайн.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Тип захранване
Батерия
Клас
II
Материал
ABS пластмаса
TPE
настолен компютър
Цвят
черен
Дисплей
LCD
Тип лазер
635 nm, <1 mW
Точност [mm]
±1.5
Мерни единици
m / in /ft
Температура на съхранение [°C]
-10 - 60
Обхват на измерване [m]
0.05 - 70
Работна температура [°C]
0 - 40
Степен на защита IP
IP 54
Размер на паметта за измервания
20
Брой на батерията
2
Bluetooth
Да
На батерии
Да
Измерване на площ
Да
Фоново осветление
Да
Измерване на обема
Да
Питагорово измерване
Да
Размери (ДxШxВ)
13.5 x 5.3 x 3.1 см
Тегло
0.16 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
18 x 10 x 7 см
Тегло на пратката
0.4 кг

Пакет за доставка

  • Лазерен далекомер SBS-LDM-110
  • Чанта

Описание на продукта

Удобното лазерно измервателно устройство с точност 1,5 мм на 70 м

Прецизност и преносимост: Лазерният уред за измерване на разстояния от Steinberg Systems е изключително точен, компактен и надежден. Цифровият уред за измерване на разстояния значително улеснява и опростява работата, тъй като не са необходими нито измервателни точки, нито втори човек за определяне на точните измервания. С обхват от 70 метра лазерното измервателно устройство е подходящо навсякъде, където се изисква прецизност - на строителни обекти, в складове или у дома. Моделът предлага голяма гъвкавост и удобство със своите функции за таймер, забиване на кол, непрекъснато измерване и Bluetooth трансфер на данни за iOS.

Лазерен уред за измерване на разстояния за площи, ъгли, обеми и повърхности.

Точни измервания за точни резултати: Използвайте лазерния инструмент за измерване, за да определите бързо и точно разстоянията с точност до 1,5 мм. Наред с разстоянията професионалният уред измерва и ъгли (функция Питагор), наклони до 65° и изчислява площи и обеми. Това го прави идеален за изчисляване на количествата материали. Далекомерът показва всички измервания и техните еквиваленти за площ и обем в метри, футове и инчове. Устройството разполага с 20 слота за памет. Това ви позволява да следите запаметените стойности и да намалите грешките, причинени от ръчното прехвърляне на измерванията. Лазерният далекомер разполага с функция за автоматично калибриране. Той показва ъгъла в реално време, което го прави по-бърз и по-точен от нивелира. Със своя компактен размер и работа с батерия лазерният уред за измерване на разстояния е идеално устройство за използване в движение. Със защита IP54 срещу прах и водни пръски, той е идеален за тежки условия, като например строителни обекти. Благодарение на ремъка за китката и меката найлонова торбичка измервателното устройство се транспортира лесно и удобно.
Този уред за измерване на разстояние използва лазер от клас 2. Тези лазери излъчват светлина само във видимия диапазон на дължината на вълната и няма да причинят нараняване, ако случайно погледнете в лъча. Лазерният уред за измерване на разстоянието има LCD дисплей с подсветка. Това ви позволява лесно да отчитате измерените стойности през нощта или в тъмна среда.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти