Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013264

|

Модел: RCSM-240B

Уред за приготвяне на млечни шейкове - двоен - 2 x 0,75 л - 240 об/мин - неръждаема стомана - черен - Royal Catering

На разпродажба
Ново
589,00 лв. 649,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
559,55 лв.
5+
10%
530,10 лв.
10+
15%
500,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Оптимално разбъркване - въртящото се на 360 градуса рамо на млекоизстисквачката движи цялата чаша със скорост до 240 об/мин, което осигурява бързо разбъркване за 10-20 сек.
  • Ефективен - може да се регулира за два съда с вместимост от 350 до 750 ml, което прави стенд миксера идеален за приготвяне на големи количества от две различни напитки
  • Удобен за ползване - високопроизводителен блендер с прецизен таймер до 30 секунди, удобно стартиране с един бутон и предпазен превключвател.
  • Професионално качество - механизмът за разбъркване на смесителя за напитки е изработен от висококачествена неръждаема стомана за хранителни цели, а черният корпус с прахово покритие е идеален за кетъринг индустрията.
  • Многофункционален - смесител за напитки, подходящ за кремообразни шейкове, плодови или кремообразни коктейли и питателни протеинови шейкове
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
Желязо
Цвят
черен
напрежение [V]
220
Скорост на въртене [rpm]
240
Мощност [W]
40
Вместимост на контейнера [l]
0.35 - 0.75
Таймер
Да
Капацитет
750 ml
Размери (ДxШxВ)
42.5 x 29 x 37 см
Тегло
23.2 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
36 x 48 x 43.5 см
Тегло на пратката
25.5 кг

Пакет за доставка

  • Уред за производство на млечни шейкове RCSM-240B

Описание на продукта

Двоен шейкър с въртящо се на 360 градуса рамо

Машината за млечни шейкове на Royal Catering осигурява изключителни резултати при смесване с иновативното си въртящо се на 360 градуса рамо. Чашите се преместват бързо, старателно и равномерно, като се осигурява оптимално смесване. Работейки с впечатляващите 240 оборота в минута, миксерът за напитки прави перфектни шейкове и напитки само за 10 до 20 секунди. Тази ефективност позволява бърза и последователна подготовка, идеална за професионална употреба.

Ефективен и удобен за използване високопроизводителен блендер

Стоящият миксер е проектиран така, че да бъде ефективен и удобен за употреба. Той побира два контейнера едновременно и можете да регулирате държачите за вместимост между 350 и 750 ml. Това позволява приготвянето на две различни напитки в големи количества, което е особено полезно в пиковите часове. Прецизната настройка на времето до 30 секунди и удобната функция за стартиране с един бутон осигуряват лесна работа. Вграденият предпазен превключвател осигурява допълнителна защита и помага за предотвратяване на инциденти по време на работа.

Професионално качество от Royal Catering

Изработен от висококачествена неръждаема стомана с прахово покритие за хранителни цели, високопроизводителният пасатор отговаря на най-високите стандарти в кетъринг индустрията. Издръжливият корпус и мощният механизъм за разбъркване осигуряват дълготрайност и лесно почистване, което опростява поддръжката и удължава живота на продукта. Този миксер за напитки е универсален и е идеален за приготвяне на кремообразни шейкове, плодови или кремообразни коктейли и питателни протеинови шейкове. Независимо дали става въпрос за барове, ресторанти или кафенета: Този блендер отговаря на всички изисквания и осигурява перфектни резултати всеки път.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти