Борш или сирене фондю в мултифункционалната станция за супи
Независимо дали в хотел или ресторант на бюфет, в кухни за супи или за кетъринг: висококачествената станция за супи от консумативите за кетъринг на Royal Catering надеждно поддържа перфектна правилна температура на бульони, бульони, сосове или други деликатеси като шоколад или фондю с кремообразно сирене.
Прецизно затопляне на храна в ресторанти, закусвални или супени кухни
Станцията за супа разполага с две кръгли тенджери с вместимост 2 х 7 л и съвпадащи капаци. Можете да зададете желаната температура между 30 - 110 °C с помощта на два циферблата в основата на нагревателя за храна. Благодарение на високия температурен диапазон, уредът е перфектен и за фондю или топене на шоколад. Маритата работи надеждно с мощност от 1000 W. Особено практично: Нагревателят за храна от неръждаема стомана работи като затворена система и не е необходимо да се пълни с вода, както обикновено се случва с маритите.
Електрическият нагревател за храна е изработен от безопасна за храни неръждаема стомана. Висококачественият материал е издръжлив, устойчив и особено лесен за почистване. В допълнение, компактният уред със своя прост дизайн спестява място и се интегрира лесно във всяка кухня.