Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013259

|

Модел: RCCS-500M

Ръчна машина за запечатване на чаши - 500 чаши/час - Ø 95/90 мм - макс. височина 180 мм - Royal Catering

На разпродажба
Ново
199,00 лв. 219,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Висока производителност - с машината за запечатване можете да приготвяте до 500 чаши/час чай с мехурчета, студен чай, млечни шейкове, студено кафе и други освежаващи напитки за вкъщи.
  • Лесно за използване - ръчно задействайте лоста на машината за запечатване, за да запечатате пластмасовите чаши с фолио.
  • Оптимално нагряване - контролирайте температурата на запечатване на машината за запечатване на материали като PP, PE или PET чрез циферблат и две светлинни индикации за състоянието.
  • Гъвкаво регулиране - машината за запечатване е подходяща за чаши с диаметър 95/90 мм или 95/75 мм и можете да регулирате височината на държача, за да пасне на вашите пластмасови чаши.
  • Здрава конструкция - корпусът от нисковъглеродна стомана е изключително издръжлив, а неплъзгащите се гумени крачета осигуряват стабилност на машината за запечатване.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Честота [Hz]
50
Материал
Нисковъглеродна стомана
Желязо
Цвят
Сребро
напрежение [V]
220
Диаметър [mm]
95/90, 95/75
Мощност [W]
300
Дължина на кабела [m]
1.8
Температурен диапазон [°C]
0 - 250
Гумени крака
Да
Контрол на температурата
Да
Макс. Височина на чаши/чаши
180 mm
Размери (ДxШxВ)
48 x 27 x 56 см
Тегло
10.85 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
28 x 31 x 57 см
Тегло на пратката
11.85 кг

Пакет за доставка

  • Машина за запечатване на чаши RCCS-500M

Описание на продукта

Мощна машина за запечатване до 500 чаши/час

Увеличете производителността на своята закусвалня, кафене или ресторант, когато става въпрос за млечни шейкове, чай с балончета, студено кафе или смутита! С ръчната машина за запечатване бързо и сигурно запечатвате напитки в пластмасови чаши със стандартен диаметър 95/90 мм или 95/75 мм. Машината запечатва чашите с фолио (не е включено в комплекта), което се поставя върху формата за запечатване с помощта на макари и се подава през устройството. Всички компоненти на машината са прецизно координирани и позволяват безпроблемно запечатване на до 500 чаши/час.

Машината за запечатване се отличава с лесното си използване

Високата производителност върви ръка за ръка с лесната употреба на машината за запечатване. На интуитивния контролен панел можете да регулирате температурата от 0 до 250 °C за разтопяване на чаши и фолио, изработени от PP, PE или PET. Поставете рафта за пълните пластмасови чаши на височина до 180 мм, за да осигурите стабилност. Използвайте лост, за да притиснете фолиото към ръба на чашата, която след това се затваря плътно. След това напитката е готова за употреба!

Уплътнителят за чаши издържа и на тежка ежедневна употреба

Корпусът, рафтът и ролките на макарата са изработени от здрава и надеждна въглеродна стомана. Това ги прави издръжливи на износване и подходящи за ежедневна употреба. Машината за запечатване на чаши е снабдена с неплъзгащи се гумени крачета, които гарантират, че тя ще остане сигурна по всяко време.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти