Уред за вакуумиране на храни - 165 W - 32 см - неръждаема стомана/ABS
Защитете храната си и удължете срока й на годност с вакуумен модул RCVG-32E. Месо, зеленчуци, билки и също сосове могат да се съхраняват херметически, което позволява тяхната свежест и вкус да формират основата, на която можете да произвеждате желаните от вас вкусни ястия във вашите ресторанти, хотели или кетъринг мероприятия. Не само опаковки на храна, но и други продукти, като козметика или електронни части, всички те могат да бъдат съхранявани и по този начин да се създаде пространство и да се позволи на споменатите предмети да останат безопасни от прах, мръсотия и бактерии.
Уредът за вакуумиране на храни RCVG-32E на Royal Catering изсмуква изцяло въздуха от найлонова торбичка, в която са поставени стоките. Затварящият механизъм гарантира, че чантата не се поврежда и въздухът може да излезе. Размерът на торбата на опаковъчното фолио може да бъде избран индивидуално с ширина до 32 см. Когато се достигне вакуум, отворът на торбичката се затваря сигурно с 3 mm уплътнение. В резултат на това се предотвратяват процесите на гниене на окисление, което позволява образуването на гъбички или бактерии, като по този начин се предпазват и удължават вакуумираните запечатани хранителни продукти. Храните остават свежи за по-дълго време и могат да се съхраняват във фризер, което удължава срока на годност с месеци.
Корпусът на вакуумния модул е изработен от неръждаема стомана, както и с ABS покритие, така че уредът да отговаря на най-високите хигиенни изисквания. А в уреда има практичен ролков капак, в който можете да съхранявате ролки фолио, нарязани на различни дължини, за да вакуумирате торбичка за вакуумиране. Вакуумният уред се управлява интуитивно чрез дигитален тъчпад с LED индикатор, което позволява точни и повтарящи се резултати.
Устройството за вакуумно запечатване предлага широк набор от функции, които ви позволяват безопасно да опаковате вашите стоки и да удължите срока им на годност. С функцията за вакуум, вакуумирането и затварянето на стоките се извършва автоматично с една проста операция. Ако е необходимо, процесът на вакуумиране спира веднъж при повторно натискане на бутона. Функцията за скорост предлага избор между ниска или висока скорост на вакуума. С функцията канистър може да се вакуумира и контейнер, свързан с маркуч.
Хранителната функция позволява процесът на вакуумиране да бъде адаптиран към суха или мокра храна. Предварителните настройки за скоростта на вакуумиране и температурата на запечатване отговарят на съответните състояния на храната. Импулсната функция дава възможност за ръчно управление на настройките за вакуумиране чрез индивидуално регулиране на налягането и продължителността на необходимото вакуумиране. Това е голямо предимство, особено за храни, чувствителни на натиск. Възможно е също просто да се изпълни функцията за запечатване, при която опаковъчното фолио просто се запечатва.
Херметически затворените хранителни продукти трябва не само да се съхраняват или замразяват, но също така са подходящи за нежния процес на готвене Sous-Vide. Запечатаните храни могат да се приготвят при 55 до 60 °C чрез процесите на готвене Sous-Vide. Този единен метод на готвене запазва хранителните вещества в храната и по този начин освобождава пълния вкус.