Маса от неръждаема стомана - 200 х 60 см - 160 кг капацитет
Каква е ползата от съвременните технологии, когато дори няма достатъчно място за съхранение и сортиране на храната по ефективен начин? Мебелите от неръждаема стомана са основа за хигиенична кухня и безопасно приготвяне на храна. Масите от неръждаема стомана на Royal Catering са задължителни за една професионална кухня. Масата от неръждаема стомана RCAT-200/60-NW е специално проектирана за високите стандарти на професионалната гастрономия. Двустепенният му дизайн предлага един допълнителен рафт.
Работната повърхност е с размери 200 х 60 см и предлага много място за ежедневната ви работа. Когато работите с храна, инструменти или уреди, може да бъде много полезно да имате по-голяма работна повърхност. Втори, долен рафт предлага допълнително пространство, което позволява структурирана, управляема работа. На втория рафт можете да поставите и по-големи предмети с височина до 60 см. Има много области на приложение. Приготвянето на храна в столове, пекарни, училища, болници или ресторанти се извършва по високо хигиеничен начин.
Краката на масата от неръждаема стомана RCAT-200/60-NW са с регулируема височина на 2 см и са много стабилни на неравни повърхности. Отделните съставни части са частично предварително сглобени. Благодарение на бързия и лесен монтаж с винтове и шестостенен ключ (включени в доставката), масата може да бъде индивидуално регулирана по всяко време.
Предният ръб на работната маса от неръждаема стомана е заоблен, за разлика от много подобни продукти. Това значително намалява риска от нараняване. И двете нива са снабдени с гайки за заваряване. Те имат по-голяма товароносимост и гарантират издръжливост. Благодарение на висококачествената изработка, всички заварки са много прецизни и осигуряват допълнителна стабилност и безопасност.
Висококачествената полирана неръждаема стомана е много издръжлива и дълготрайна. Устойчив е на корозия и е устойчив на повреди (например драскотини). Материалът е лесен за почистване и идеално подходящ за хигиенично приготвяне на храна от всякакъв вид.