Бързо и лесно готвене на индукционния плот с отворена основа
Бързо, чисто и безопасно: гответе бързо и ефективно на 6 котлона с индукционната печка с подконструкция от Royal Catering. Тоководеща намотка генерира променливо магнитно поле под повърхността за готвене. Това означава, че се нагряват само тенджерите и тиганите. Самата повърхност за готвене остава хладна. Благодарение на мощните повърхности за готвене и отворения дизайн с място за съхранение уредът се вписва идеално в търговски кухни от всякакъв вид.
Мощна свободностояща индукционна готварска печка с 6 котлона
Чрез удобните копчета, разположени в предната част на индукционния плот, можете да регулирате желаната температура до максимум 260 °C. За тази цел имате на разположение единадесет степени на нагряване. Шестте зони за готвене, всяка с диаметър 30 см, впечатляват с обща мощност от 25,5 kW. С мощност 3,5 kW три от зоните се нагряват бързо, а останалите повърхности са още по-мощни с мощност 5 kW. Под всяка готварска повърхност има вентилатор за проветряване на индукционните намотки. Множество вентилационни отвори на гърба на индукционния плот осигуряват добра циркулация на въздуха. От съображения за безопасност уредът се изключва автоматично след четири часа неактивност. Всяка зона побира тенджери и тигани с тегло до 25 кг.
Основата от неръждаема стомана предлага допълнително пространство за съхранение. Благодарение на отворения дизайн има място за големи тенджери, тигани и други обемисти съдове. Крачетата на основата могат да се регулират на височина между 11 и 13 см, за да се гарантира, че тя стои стабилно върху неравни повърхности. Допълнителното гумено покритие предпазва пода от надраскване и осигурява сигурна, неплъзгаща се основа.
Лесна за поддържане търговска готварска печка с шест индукционни котлона
Висококачественият уред за готвене е предназначен за ежедневна употреба в целия сектор на хотелиерството и е идеален за използване в ресторанти и хотели. Корпусът на индукционната печка е изработен от неръждаема стомана - идеален за строгите хигиенни стандарти в ресторантьорството. Материалът се почиства също толкова лесно, колкото и плотовете за готвене. Освен това е много издръжлив и устойчив на корозия.