No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013416

|

Модел: RCGLSG-40/700C

Грил с лава камък - 8 kW - 50 - 460 °C - Пропан / LPG / природен газ - Royal Catering

На разпродажба
Ново
1799,00 лв. 1999,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
2%
1763,02 лв.
5+
3%
1745,03 лв.
10+
5%
1709,05 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 30 октомври
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Издръжлив & лесен за поддръжка - корпусът и вратите на шкафа под газовия грил с лава камък са изработени от хигиенична неръждаема стомана, която не изисква поддръжка и се почиства лесно
  • Много място за съхранение - просторният шкаф под газовия грил осигурява достатъчно място за кухненските инструменти и ги предпазва от прах.
  • Щадящо готвене - лавовите камъни абсорбират и разпределят равномерно топлината по газовия грил
  • Стабилна основа - регулируемите по височина крачета (до 3 см) на газовия грил осигуряват стабилност върху неравни подове
  • Безопасна употреба - предпазителят на пламъка и пиезозапалването (с пилотна лампа) подобряват безопасността при използване на газовия грил.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Тип газ
Пропан-бутан
Скара плоча
Оребрени
Материал
Неръждаема стомана
Емайлиран чугун
Цвят
Гланцова стомана
Мощност на заваръчния пистолет [kW]
8
Повърхност за печене [cm]
31 x 48
Температурен диапазон [°C]
50 ~ 460
Размери на шкафа [cm]
34 x 66 x 39
Газова връзка
Дюза за горене: Ø 1,2 mm / пилотна горелка: Ø 0,25 mm
Регулиране на височината [cm]
3
Максимална мощност
8 kW
Макс. налягане
50 mBar
Размери (ДxШxВ)
76 x 40 x 92.8 см
Тегло
56.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
48 x 80 x 109 см
Тегло на пратката
71.5 кг

Пакет за доставка

  • Грил от лава камък RCGLSG-40/700C
  • Преходник ZG 3/4" към Ø 10 mm
  • 2 комплекта горивни дюзи

Описание на продукта

Здрава, практична и гъвкава: Свободностояща скара от лава камък с шкаф

Със скарата с лава камък на Royal Catering можете да приготвяте наденички, бекон, бургери, зеленчуци и тостове за нула време! Здравият модел с чугунена грил плоча е идеален за кетъринг индустрията, независимо дали става въпрос за хотели, кафенета, колички за закуски, бистра, барове, ресторанти или всякакви кетъринг събития. Под оребрената повърхност на грила има просторен шкаф за тенджери, тигани и други кухненски принадлежности, който ги пази от прах. Вратата на шкафа се отваря с люлеене, което ви дава бърз достъп до кухненските инструменти.

Конвертируем газов грил от лава камък за пропан, LPG или природен газ

Голямата повърхност на грила е идеална за бързо приготвяне на сандвичи, бургери, френски тостове, тортили и други вкусни закуски. Плочата на грила е набраздена, съхранява много добре топлината и не позволява на храната да залепне за решетката. С поръчката си ще получите 4 кг лавови камъни. Слоят от лавов камък създава равномерна нагревателна повърхност с равномерно разпределение на топлината. Грилът достига температури от 50 до 460 °C. Лавовите камъни абсорбират и съхраняват топлината, като гарантират, че храната ви се приготвя леко и равномерно. Стартирате газовия грил с лава камък с помощта на електрическо запалване. Моделът има и функция за пилотна светлина. Устройството е фабрично настроено за газ I3B/P(50), който е идеален за много търговски кухни. Доставката включва два комплекта накрайници за горелки, за да се преобразува газовият грил за природен газ или втечнен нефтен газ.

Безопасна и лесна за поддръжка свободностояща газова печка за търговски кухни

Регулируемите по височина крачета на грила осигуряват стабилност върху груба или неравна почва. Безопасността е гарантирана с предотвратяване на обратния поток на пламъка, заоблени ръбове и подвижен предпазител от пръски. Корпусът и вратите на газовия грил са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Материалът е не само здрав, но и високо хигиеничен - идеален за ежедневна употреба в професионални кухни. Гладките повърхности не позволяват на мръсотията да залепне, което улеснява почистването. Ямичките на горелките и тавата за оттичане на мазнината се отстраняват лесно за почистване.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти