No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013392

|

Модел: RCGC-120/700C6B

Газова готварска печка - 21,6 kW - 6 горелки - основен шкаф - Royal Catering

На разпродажба
Ново
3149,00 лв. 3479,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
2%
3086,02 лв.
5+
3%
3054,53 лв.
10+
5%
2991,55 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. петък, 1 ноември
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Издръжлив & лесен за поддръжка - корпусът и вратите на шкафа под газовия котлон са изработени от хигиенична неръждаема стомана, която не се нуждае от поддръжка и се почиства лесно
  • Много място за съхранение - просторният шкаф под газовата печка осигурява достатъчно място за кухненските инструменти и ги предпазва от прах.
  • Лесна конвертируемост - този газов плот се доставя с предварителна настройка за пропан, но включва дюзи за горелки за конвертиране на LPG и природен газ
  • Стабилна основа - регулируемите на височина крачета (до 3 см) на газовата печка осигуряват стабилност при неравни подове
  • Безопасността на първо място - предпазителят на пламъка и вграденият аспиратор повишават безопасността при използване на готварската печка на пропан.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Тип газ
Пропан-бутан
Материал
Неръждаема стомана
Излято желязо
Цвят
Гланцова стомана
Мощност на заваръчния пистолет [kW]
3 x 4.2 + 3 x 3
Мин./макс. диаметър [mm]
Малки горелки: 70 / големи горелки: 100
Размери на шкафа [cm]
114 x 66 x 39
Максимална мощност
21.6 kW
Макс. налягане
50 mBar
Размери (ДxШxВ)
74 x 120 x 94 см
Тегло
105 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
83 x 128 x 98 см
Тегло на пратката
141.5 кг

Пакет за доставка

  • Газова готварска печка с основен шкаф RCGC-120/700C6B
  • 2 комплекта дюзи за горелки
  • Кухненска запалка
  • Преходник ZG 3/4"

Описание на продукта

Здрава, практична и гъвкава: Свободностояща газова печка с шкаф

Съчетание на функционалност, издръжливост и елегантност: Със свободностоящата газова печка с 6 горелки и шкаф можете да оборудвате професионално кухнята си. Този уред с мощност 21,6 kW е идеален за търговски кухни, хотели, ресторанти или общежития благодарение на прецизния контрол на температурата и функциите за безопасност. Под горелките има просторен шкаф за тенджери, тигани и други кухненски принадлежности, който ги предпазва от прах. Можете да го отворите чрез 3 вратички на панти и да получите бърз достъп до работните си материали.

Конвертируема газова печка за пропан, LPG или природен газ

Запалвате газовата печка ръчно. В обхвата на доставката е включена кухненска запалка, както и два комплекта горивни дюзи за превключване на готварската печка на природен или втечнен газ. Устройството е фабрично настроено за газ I3B/P(50), който е идеален за много търговски кухни. Гъвкавостта на пропан-бутановата печка ви позволява да я модифицирате, за да отговаря на вашите специфични нужди и на условията на място.

Безопасна и лесна за поддръжка свободностояща газова печка за търговски кухни

Регулируемите по височина крачета на плота осигуряват стабилност върху груба или неравна почва. Функциите за безопасност включват предпазване от обратен поток на пламъка, заоблени ръбове, интегриран аспиратор и защита от пръски. Корпусът и вратите на газовия плот са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Материалът е не само здрав, но и високо хигиеничен - идеален за ежедневна употреба в професионални кухни. Гладките повърхности не позволяват на мръсотията да залепне, което улеснява почистването. Просто извадете гнездата на горелките за лесно почистване.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти