Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10013260

|

Модел: RCCS-500A

Автоматична машина за запечатване на чаши - 500 чаши/час - Ø 95/90 мм - макс. височина 180 мм - Royal Catering

На разпродажба
Ново
469,00 лв. 519,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
445,55 лв.
5+
10%
422,10 лв.
10+
15%
398,65 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. понеделник, 30 септември
Гарантирано най-ниска цена
Royal Catering
Основни характеристики
  • Висока производителност - с машината за запечатване можете да приготвяте до 500 чаши/час чай с мехурчета, студен чай, млечни шейкове, студено кафе и други освежаващи напитки за вкъщи.
  • Лесна работа - просто плъзнете чашата в държача в машината за запечатване, за да запечатате надеждно пластмасовите чаши с фолио.
  • Оптимално нагряване - контролирайте температурата на запечатване на машината за запечатване на материали като PP, PE или PET чрез циферблат и две светлинни индикации за състоянието.
  • Гъвкаво регулиране - машината за запечатване е подходяща за чаши с диаметър 95/90 мм или 95/75 мм и можете да регулирате височината на държача, за да пасне на вашите пластмасови чаши.
  • Здрава конструкция - корпусът от нисковъглеродна стомана е изключително издръжлив, а неплъзгащите се гумени крачета осигуряват стабилност на машината за запечатване.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Честота [Hz]
50
Материал
Нисковъглеродна стомана
Желязо
Цвят
черен
напрежение [V]
220
Диаметър [mm]
95/90, 95/75
Мощност [W]
340
Дължина на кабела [m]
1.8
Температурен диапазон [°C]
0 - 240
Гумени крака
Да
Контрол на температурата
Да
Макс. Височина на чаши/чаши
180 mm
Размери (ДxШxВ)
36 x 28.5 x 58 см
Тегло
15.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
30 x 36 x 61.5 см
Тегло на пратката
17.6 кг

Пакет за доставка

  • Машина за запечатване на чаши RCCS-500A

Описание на продукта

Мощна, автоматична машина за запечатване на до 500 чаши/час

Увеличете производителността на своята закусвалня, кафене или ресторант, когато става въпрос за млечни шейкове, чай с балончета, студено кафе или смутита! С автоматичната машина за запечатване можете бързо и сигурно да запечатате напитки в пластмасови чаши със стандартен диаметър 95/90 мм или 95/75 мм. Машината запечатва чашите с фолио (не е включено в комплекта), което се поставя върху формата за запечатване с помощта на макари и се подава през устройството. Всички компоненти на машината са прецизно координирани и позволяват безпроблемно запечатване на до 500 чаши/час.

Машината за запечатване се отличава с лесното си използване

Високата производителност върви ръка за ръка с лесната употреба на машината за запечатване. На интуитивния контролен панел можете да регулирате температурата от 0 до 240 °C за разтопяване на чаши и фолио, изработени от PP, PE или PET. Поставете рафта за пълните пластмасови чаши на височина до 180 мм, за да осигурите стабилност. Поставете чашата с държача в машината, която притиска фолиото към ръба на чашата, като го запечатва здраво. След това напитката е готова за употреба!

Уплътнителят за чаши издържа и на тежка ежедневна употреба

Корпусът, рафтът и ролките на макарата са изработени от здрава и надеждна въглеродна стомана. Това ги прави издръжливи на износване и подходящи за ежедневна употреба. Машината за запечатване на чаши е снабдена с неплъзгащи се гумени крачета, които гарантират, че тя ще остане сигурна по всяко време.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти