Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10040819

|

Модел: PHY_TC_02

Табуретка за татуировки с колелца - ергономична - с възможност за регулиране на височината - 91 - 129 см

379,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
360,05 лв.
5+
10%
341,10 лв.
10+
15%
322,15 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
physa
Основни характеристики
  • Високо качество - стол за татуировки със здрава основа от неръждаема стомана, удобна подложка и покритие от изкуствена кожа
  • Комфорт - столът за татуировки предлага удобни условия за работа в студиото с регулируема височина на седалката, накланяща се облегалка и адаптивна облегалка за глава.
  • Мобилност - 5 плавно търкалящи се колелца на козметичния стол позволяват лесно транспортиране до желаното работно място
  • Компактност - козметичният стол с колелца предлага достатъчно комфорт на малка площ, което го прави идеален за малки студия
  • Лесна поддръжка - покритието от изкуствена кожа на стола за татуировки може лесно да се избърше, което бързо осигурява хигиенична среда за клиентите.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
Алуминий
PVC
Шперплат
гъба
Цвят
черен
Газова пружина
Да
Размери на седалката [cm]
45 x 50
Регулируема височина
91 - 129 см
Размери на облегалката [mm]
21 x 46
Регулируема на височина облегалка за глава [мм]
180 - 320
Дължина на рамото на основата / диаметър на основата [mm]
640
Колелца
Да
Брой ролки
5 Pc
Размери (ДxШxВ)
59.5 x 59.5 x 131 см
Тегло
11.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
60 x 59 x 30 см
Тегло на пратката
13.3 кг

Пакет за доставка

  • Столче за татуировки PHY_TC_02

Описание на продукта

Компактен стол за татуировки с регулируема височина на седалката от 91 до 129 см

Компактен, регулируем, хигиеничен: Професионалният стол за татуировки от Physa допълва вашето студио за татуировки Персонализирайте стола според нуждите си, като регулирате височината на седалката, облегалката за глава и наклонената облегалка. Това осигурява удобство и лесен достъп до клиентите ви или до частта от тялото, която ще се татуира. Компактният размер на стола за татуировки осигурява уют в малки студиа, без да се жертва функционалността.

Хигиеничен стол за татуировки с покритие от имитация на кожа от physa

Козметичният стол се отличава с интелигентен дизайн и забележително високо ниво на комфорт. Регулирайте височината на седалката без усилие от 91 до максимум 129 см с помощта на газовата пружина. Облегалката за глава може да се удължи с 14 см. За максимален комфорт наклонете облегалката и я настройте в желаната позиция. Благодарение на тази функция можете да извършвате необходимите корекции и да поддържате удобно положение на седалката по време на продължителни сесии. Отличната подвижност на стола повишава комфорта при татуиране, като предотвратява болки в гърба или раменете.
Благодарение на петте висококачествени колелца премествате стола за татуировки без усилие до желаното работно място или го придвижвате към клиентите си. Ергономичният стол за татуировки се отличава с удобната си подложка от пяна и първокласното покритие от изкуствена кожа. Покритието е изключително издръжливо и лесно за поддръжка. Просто избършете козметичния стол с кърпа и мек почистващ препарат, за да подготвите бързо седалката за следващия гост.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти