Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10040805

|

Модел: PHY-FS_01

Парна машина за лице - с увеличителна лампа и функция за ароматерапия - 750 + 9,5 W - 700 ml

199,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
physa
Основни характеристики
  • Многофункционален - изпарител за почистване и насищане на кожата с кислород, с увеличителна лампа за оптимално третиране и успокояваща ароматерапия.
  • Гъвкав - мобилен козметичен парогенератор на четири плавно движещи се колелца, с регулируема височина (78-95 см), въртяща се дюза и гъвкава шийка на лампата
  • Лесно - интуитивно управление на парахода за лице чрез прозрачния контролен панел, лесно зареждащ се резервоар за вода и предварително зададен 30-секунден таймер за лесно използване.
  • Професионален - парният апарат за лице е идеален за използване в салони за красота, масажни кабинети, спа центрове, гримьорни, уелнес хотели и за лична употреба.
  • Издръжливост - дългият живот на парахода за лице е гарантиран от висококачествени материали като неръждаема стомана и здрава пластмаса.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Честота [Hz]
50/60
Материал
Неръждаема стомана
Каучук
Пластмаса
Цвят
Бяло
Светъл цвят
Бяло
Мощност [W]
750
Номинално напрежение [V]
120 - 230
Размери на основата [cm]
53 x 53
Увеличение
3x
Таймер - продължителност
0 - 30 s
Колелца
Да
Таймер
Да
LED светлина
Да
Капацитет
700 ml
LED мощност
9.5 W
Брой ролки
4 Pc
Размери (ДxШxВ)
52 x 71 x 151 см
Тегло
3.95 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
24.5 x 64 x 25.5 см
Тегло на пратката
4.64 кг

Пакет за доставка

  • Парна машина за лице PHY-FS_01
  • Материали за сглобяване

Описание на продукта

Професионална грижа с многофункционалния параход за лице

Парният апарат за лице от козметичната гама на physa се използва както в професионални условия, като салони за красота и масаж, спа центрове, гримьорни и уелнес хотели, така и за лична употреба. Комбинацията от пара за лице и дезинфекциращ озон осигурява дълбоко почистване, оптимизира притока на кислород, хидратира и отпуска кожата. Процедура, съчетаваща пара и озон, също може да намали акнето и възпалението. Като устройство 3 в 1 можете да се възползвате и от тройното увеличение на лупата и релаксиращата ароматерапия на изпарителя.

Здраве и красота за вашето лице с парахода за лице от physa

Професионалният парогенератор за лице е изключително лесен за използване. Управлявайте интуитивно функциите за пара и озон чрез главния превключвател. Резервоарът за вода с вместимост 700 ml (осигурява пара за близо час) може да се напълни бързо и безпроблемно. При зареждане устройството се активира автоматично за 30 секунди и бързо е готово за употреба. Благодарение на 4-те плавно движещи се колелца можете лесно и безпроблемно да транспортирате уреда за почистване на лице точно там, където ви е необходим. Изключително дългият кабел и въртящата се на 360° дюза за пара позволяват лесно позициониране с перфектно и индивидуално регулиране.

Избирайки парахода за лице от physa, вие избирате продукт, който е едновременно дълготраен и лесен за поддръжка. Изработен от първокласни материали като неръждаема стомана за статива и трайна пластмаса за корпуса, параходът за лице е не само изключително устойчив на механични и химични въздействия, но и лесен за почистване и поддръжка.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти