Trustpilot
(3) Отзиви

Артикул: EX10062541

|

Модел: MSW-WAX-C61150

Топилка за восък - електрическа - 5 л - 1200 W

Ново
139,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
132,05 лв.
5+
10%
125,10 лв.
10+
15%
118,15 лв.
MSW
Основни характеристики
  • Универсален - благодарение на широкия температурен диапазон от 0 до 150 °C можете лесно да втечнявате различни видове восък.
  • Удобен за ползване - съдът за топене на восък с термостат и функция за бързо изливане се управлява интуитивно само с няколко настройки, подходящ за професионалисти и начинаещи в производството на свещи.
  • Просторна - машината за топене на восък побира 5 л восък, което ви позволява да обработвате големи количества наведнъж.
  • Без особена поддръжка - без усилие отстранявайте остатъците от восък от съда благодарение на незалепващото покритие и никелирания кран.
  • Сигурен - електрически восъкоразтопител със защита от сух ход и прегряване, която автоматично изключва устройството в случай на прекомерни температури
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

AmBreea candles преди 3 дни

Електрическа восъкотопка

Много добро качество. Много бързо разтапя восъка. Работи супер добре. Препоръчва се

Технически подробности

Материал
Алуминиева сплав
Закалено стъкло
Мед
Поцинкована стомана
Цвят
черен
напрежение [V]
230
Мощност [W]
1200
Температурен диапазон [°C]
0-150
Капацитет
5 l
Термична защита
Да
Размери (ДxШxВ)
30 x 37.5 x 25 см
Тегло
2.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
27 x 27 x 24 см
Тегло на пратката
3.02 кг

Пакет за доставка

  • Топилка за восък MSW-WAX-C61150

Описание на продукта

5 л восъкоразтопител за свещи

Произвеждате ли свещи и други продукти от восък? Тогава електрическият топител на восък от MSW е точно това, от което се нуждаете. Високопроизводителният модел разтопява восъка за минути и надеждно поддържа температурата му, независимо дали става въпрос за соев, кокосов, пчелен или парафин. Освен това устройството е изключително лесно за работа - идеално за професионално производство на свещи, както и за тези, които произвеждат восъчни продукти у дома или в малък пчелин.

Вашият топител за восък за производство на свещи с бързо изливане от MSW

С уреда за топене на восък можете бързо и лесно да приготвите 5 литра восък за производство на свещи. Добавете восъка, изберете температурата и изчакайте кратък период - толкова е просто! Широкият температурен диапазон от 0 до 150 °C позволява последователно нагряване на различни видове восък Разтопяващият восък уред с индикатор за максимално ниво на запълване и удобен кран за източване оптимизира и ускорява производството. Мощността от 1200 W гарантира, че нагревателният елемент постоянно достига зададената температура, като разтопява напълнения восък. След като желаната консистенция е постигната, дозирайте необходимото количество през изхода. Контейнерът с антизалепващо покритие улеснява контролираното протичане на течния восък през никелиран кран. Това улеснява попълването на точното количество, без да се стига до капки и пръски.

Незалепващото покритие също така гарантира, че можете безпроблемно да почистите восъкотопилката след производството на свещи, за да я съхраните или да я подготвите за нова партида. Восъкоразтопителят поддържа постоянна температура, което предотвратява прегряване или изгаряне. Освен това защитата от работа на сухо и от прегряване осигурява безопасност, като автоматично изключва устройството, ако се нагорещи твърде много.

Оценки и отзиви

4.3

Въз основа на 3 рецензии

Сортирай по :

преди 3 дни Публикувано в Expondo Romania

Електрическа восъкотопка

Много добро качество. Много бързо разтапя восъка. Работи супер добре. Препоръчва се

Покажи оригиналния преглед

Публикувано в Expondo Denmark

топи се хубаво

топилката беше доставена бързо. На януари много восък се стопи за кратко време. лесен за почистване

Покажи оригиналния преглед

преди 10 дни Публикувано в Expondo Germany

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти