Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062695

|

Модел: MSW-C&A HP Z1

Термопреса - 38 x 38 cm - до 250 °C - LCD дисплей - таймер

719,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
683,05 лв.
5+
10%
647,10 лв.
10+
15%
611,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Голяма - трансферната преса предлага голямо пространство с размери 38 x 38 см, за да реализирате вашите проекти или идеите на клиентите си.
  • Универсалност - термопресата с температурен диапазон от 0 до 250 °C не само улеснява печатането на тъкани, но и позволява персонализиране на керамични плочки, пъзели и много други.
  • Професионална - с изключително прецизен температурен сензор, термопресата се отличава с равномерно разпределение на топлината и подложка за натиск за безупречни резултати.
  • Интуитивно - с цифровия дисплей, функцията за автоматично отваряне и таймера, оборудван с аларма, работата с текстилната преса не изисква предварителни познания.
  • Безопасност - оборудвана с надеждна защита от прегряване, пресата за капачки предпазва както материала, така и машината.
  • Компактна - трансферната преса е с малки размери, което я прави идеална за малки копирни магазини или хоби стаи
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Прахово боядисана стомана
Цвят
Син
напрежение [V]
230
Тип дисплей
LCD
Клас на защита IP
IP21
Времеви диапазон [мин]
0-17
Мощност [W]
1600
Макс. температура [°C]
250
Работна площ [cm]
38 x 38
Захранващ кабел
1.2 m
Защита от прегряване
Да
Размери (ДxШxВ)
61 x 38 x 75 см
Тегло
19.18 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
69 x 46 x 41.5 см
Тегло на пратката
21.38 кг

Пакет за доставка

  • Термопреса MSW-C&A HP Z1
  • Захранващ кабел

Описание на продукта

Мощната термопреса за творчески проекти и индивидуални заявки на клиентите

Благодарение на голямата печатна площ от 38 x 38 cm и гъвкавата функционалност трансферната машина MSW се откроява като оптимален вариант за индивидуални проекти и стоки. От персонализиране на дрехи до създаване на рекламни артикули - той предоставя множество възможности както за любителите на "направи си сам", така и за професионалните потребители. Термопресата гарантира прецизно пренасяне на мотиви върху различни предмети, като тениски, шапки, керамични плочки, пъзели и много други. Инвестирайте в този незаменим инструмент и вдъхнете живот на творческите си идеи или перфектно изпълнете желанията на клиентите си!

Постигнете професионални резултати с изключително прецизната преса за тениски

Благодарение на прецизните сензори, равномерното разпределение на топлината и цифровия LCD дисплей, термопресата предлага максимален контрол върху процеса на печат. Благодарение на прецизния контрол на температурата в диапазона от 0 до 250°C можете да сте сигурни, че желаните дизайни са пренесени върху материалите с най-високо качество. С цифровия LCD дисплей потребителите могат лесно да избират и наблюдават стойностите в реално време. Освен това осигурената подложка за натиск гарантира прецизно подравняване на материалите, което осигурява професионално качество на крайните продукти.

За да се осигури максимален комфорт и безопасност, текстилната преса включва таймер, който може да се регулира в рамките на 0-17 минути. Алармен сигнал ви уведомява, когато процесът на отпечатване приключи, което ви позволява да се посветите на други проекти междувременно. Допълнителна защита за устройството и материалите се осигурява от функцията за автоматично отваряне и интегрираната защита от прегряване. Тя предпазва нагревателните елементи от достигане на прекалено високи температури и осигурява безопасна употреба.

За разлика от въртящите се модели, тази преса изисква минимално пространство на пода. В резултат на това тази преса е идеалният избор за използване в малки копирни магазини или хоби стаи. Разгърнете разнообразните възможности на нашата термопреса, за да превърнете творческите си виждания в реалност! Вземете своята собствена преса за тениски сега и стартирайте проектите си за печат по поръчка още днес!

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти