Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062561

|

Модел: H-PUMP R290 FDC S 1P (BLN-006TC1)

Термопомпа с въздушен източник - с функция за отопление и охлаждане - 3,5 KW - 230 V

Ново
4949,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
4701,55 лв.
5+
10%
4454,10 лв.
10+
15%
4206,65 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. четвъртък, 26 септември
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Многофункционална - въздушната термопомпа ефективно отоплява помещенията през зимата, охлажда ги през лятото и затопля водата.
  • "Зелена" и "икономична" - термопомпата за стари и нови сгради използва екологично чист хладилен агент пропан (R290), за да намали разходите ви за енергия.
  • Мощна - с мощност от 3,5 kW термопомпата с функция за охлаждане загрява 1 м³ вода на час до температура до 75°C и работи при налягане от 8 до 30 бара.
  • Smart - управлявайте термопомпата чрез дигиталния дисплей или приложението "SMART LIFE" за Android & iOS
  • Издръжливост - изработена от устойчиви материали с най-висока прецизност, термопомпата работи надеждно за продължителни периоди при температури от -30 до 45 ℃.
  • Атрактивност - въздушната термопомпа се отличава с изтънчен дизайн, допълнен от странични решетки, които предпазват от механични повреди.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Честота [Hz]
50
Материал
Шперплат
Боядисана стомана
Цвят
черен
Дисплей
LED
напрежение [V]
230
Енергиен клас
A++
Клас на защита IP
IPX4
Диаметър на вход/изход
DN25
Размери на рамката [mm]
1255 x 522 x 963
Работно налягане [MPa]
0.8 / 3
Температура на нагряване [° C]
75
Работна температура [°C]
-30 - 45
Хладилен агент - охлаждащ агент
R290
Входяща мощност макс.
3.5 kW
Макс. воден поток
1 m³/h
Излъчван шум
60 dB
Макс. температура на водата
75 °C
Максимално работно налягане
3.2 MPa
Контролен панел
Да
Водоустойчив материал
Да
Размери (ДxШxВ)
42 x 119 x 81.5 см
Тегло
111 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
52.5 x 122.5 x 96.7 см
Тегло на пратката
134.8 кг

Пакет за доставка

  • H-PUMP R290 FDC S 1P въздушна термопомпа

Описание на продукта

Останете на топло през зимата и на хладно през лятото с термопомпата въздух-вода MSW

Термопомпата MSW въздух-вода е цялостно, многофункционално решение за отопление и охлаждане на вашия дом Тя осигурява ефективно отопление през студените зимни месеци и освежаваща прохлада през горещите летни дни. В същото време можете да загрявате до 1 м³ вода на час до температура 75°C. Това прави термопомпата с функция за охлаждане универсално решение за жилищни домове, офис сгради, хотели, медицински заведения или промишлени приложения. Той спомага за създаването на комфортна вътрешна среда, регулира температурата в помещенията и повишава както благосъстоянието на хората, така и ефективността на процесите.

Екологичност и икономичност: енергийно ефективната термопомпа работи с екологичен пропан

С използването на екологично чистия хладилен агент пропан (R290) термопомпата поставя стандарти по отношение на опазването на околната среда и енергийната ефективност. Благодарение на своята екологична и рентабилна работа той не само помага да поддържате ниски разходи за енергия, но и допринася за опазването на околната среда. Термопомпата с функция за охлаждане работи тихо, без да прави компромис с производителността. Работейки с мощност 3,5 kW, този модел може да загрява 1 m³ вода на час до температура до 75 °C, като работи с налягане между 8 и 30 bar.
Управлявайте въздушната термопомпа директно чрез цифровия дисплей на уреда или чрез приложението "SMART LIFE" за Android и iOS.Тази функционалност открива нови възможности за адаптиране на стайната температура към вашите нужди и начин на живот. Независимо дали сте в движение, работите в офиса или просто си почивате на дивана, винаги имате пълен контрол над домашната си система. Освен това цифровото управление предлага много повече от просто удобство. Освен това тя позволява по-ефективно използване на отоплителната и охладителната система и по този начин пести енергия. Адаптирайки температурата към реалните си нужди и избягвайки ненужното отопление или охлаждане, вие активно участвате в намаляването на екологичния си отпечатък.

Интелигентна работа чрез дисплей и управление с приложение

Конструирана от първокласни материали и изработена с прецизност, термопомпата се отличава със своята издръжливост и надеждност. Той работи надеждно и ефективно дори при екстремни температури между -30 и 45 ℃. Освен това корпусът впечатлява с елегантния си дизайн, който не само изглежда привлекателно, но и гарантира надеждна защита срещу механични повреди. Като цяло термопомпата MSW с функция за охлаждане осигурява ефективно, екологично и удобно за потребителя решение за отопление, климатизация и снабдяване с топла вода в дома ви.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти