Trustpilot
(1) преглед

Артикул: EX10062705

|

Модел: MSW TLADDER S380

Телескопична стълба - 12 стъпала - алуминий - височина: 0,87 - 3,80 м

219,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
208,05 лв.
5+
10%
197,10 лв.
10+
15%
186,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 17 септември
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Многофункционална - телескопичната стълба с височина от 0,87 до 3,80 метра и 12 стъпала осигурява гъвкавост при използване и е компактна за съхранение.
  • Мобилност - сгъваемата алуминиева стълба с леката си конструкция и телескопичен механизъм е лесна за транспортиране до строителни обекти, градини или други места.
  • Сигурно - благодарение на двете неплъзгащи се пластмасови крачета, както и на 12-те стъпала с голяма ширина от 35 см и противоплъзгащ се профил, вие винаги стоите сигурно на телескопичната стълба.
  • Лесно - алуминиевата телескопична стълба е снабдена с механизъм за заключване без усилие и система за плавно затваряне, което гарантира бърза и лесна инсталация.
  • Премиум - изработена от еластичен и издръжлив алуминий, телескопичната алуминиева стълба се отличава с висококачествена конструкция, издържаща на тежести до 150 кг.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Tomek преди 18 дни

Добър, удобен продукт

Въпреки сгъваемата конструкция, стълбата е стабилна и здрава. Голям плюс е самосглобяването, просто плъзнете два щифта. След сгъване се транспортира и съхранява лесно. Допълнителна защита при сглобяване.

Технически подробности

Тип
Наръчник
Материал
Алуминий
Цвят
Метално сребристо
Ширина на стъпката [cm]
35
Клас стълба
Телескопична стълба
Брой стъпала
12
Разстояние между стъпалата [mm]
300
Устойчив на плъзгане
Да
Дестилатор за алкохол
Не
На батерии
Не
Сгъваем дизайн
Да
Височина в затворено състояние
87 cm
Максимално натоварване
150 kg
Максимална работна височина на стълбата
380 cm
Размери (ДxШxВ)
380 x 68 x 9 см
Тегло
10.3 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
83 x 55 x 10 см
Тегло на пратката
11.2 кг

Пакет за доставка

  • Телескопична стълба SYT380

Описание на продукта

Вашето универсално решение за работа на височина: Алуминиевата телескопична стълба от MSW

Открийте най-доброто решение за задачи на височина: телескопичната стълба MSW! С максимална дължина от 3,80 м и 12 стъпала, разположени на интервал от 30 см, сгъваемата стълба предлага гъвкавост при различни задачи. Благодарение на телескопичната технология и лекия дизайн можете безпроблемно да транспортирате разтегателната алуминиева стълба до строителни обекти, градината или други места за използване. Никога не е било по-лесно да преместите стълбата си до мястото, където ви е необходима, и след това да я съхраните, за да спестите място.

За мобилност, безопасност и издръжливост изберете алуминиева телескопична стълба.

Използването на алуминиевата телескопична стълба е интуитивно и лесно. Плавният заключващ механизъм и системата за плавно затваряне осигуряват лесно боравене и позволяват бързо разгръщане, без да се нарушава безопасността ви. Поради тази причина телескопичната стълба е снабдена и с неплъзгащи се пластмасови крачета, които гарантират стабилна стойка. Освен това стъпалата са с голяма ширина от 35 см и противоплъзгащ профил, така че да се чувствате в безопасност, когато работите на височина.

Качеството е основен приоритет в MSW. Тъй като е изработена от алуминий, телескопичната стълба може лесно да поеме товари до 150 kg. Освен това този метал предлага изключителна стабилност и е устойчив на ръжда или други външни фактори. Направете своя избор и инвестирайте в алуминиева телескопична стълба - спестяващ място, гъвкав и издръжлив партньор за вашата работа на височина!

Оценки и отзиви

5.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

преди 18 дни Публикувано в Expondo Poland

Добър, удобен продукт

Въпреки сгъваемата конструкция, стълбата е стабилна и здрава. Голям плюс е самосглобяването, просто плъзнете два щифта. След сгъване се транспортира и съхранява лесно. Допълнителна защита при сглобяване.

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти