Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062676

|

Модел: MSW-OP-AA02

Помпа за прехвърляне на гориво - скорост на засмукване: 12 л/мин - захранва се с батерия - дължина на входящия маркуч 50,5 см - 3 адаптера

119,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
113,05 лв.
5+
10%
107,10 лв.
10+
15%
101,15 лв.
MSW
Основни характеристики
  • Универсален - използвайте захранваната с батерии помпа за прехвърляне на гориво навсякъде, независимо дали сте на път, в градината или на лодката си.
  • Лесно - регулирайте работата на помпата за прехвърляне на гориво само с 2 бутона и LED светлина
  • Гъвкавост - с 3 адаптера за различни отвори на бидоните, бензиновата смукателна помпа предлага гъвкавост на приложение.
  • Здравина - със скорост на засмукване от 12 л/мин можете надеждно и бързо да изпразвате големи контейнери с бензиновата сифонна помпа.
  • Безопасност - водоустойчивото отделение за батерията и функцията за автоматично спиране като защита от препълване повишават безопасността ви при използване на помпата за прехвърляне на гориво.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
PU
ПП
PE
Найлон
POM смола
Цвят
Бяло
Електроснабдяване
Батерия
Ток [A]
3
Вид гориво
Петрол
Работна температура [°C]
5 - 45
Видове и размери адаптери
2" (50,6 мм), 2,07" (52,4 мм), 2,72" (69 мм),
Макс. подаване на течност
12 l/min
Срок на експлоатация
120 h
Дължина на дренажния маркуч
1000 cm
Живот на батерията
75 m
Брой адаптери
3 Pc
Диаметър на смукателния маркуч
20.7 mm
Дължина на смукателния маркуч
50.5 cm
На батерии
Да
Размери (ДxШxВ)
121.5 x 67 x 4 см
Тегло
0.39 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
31 x 15.5 x 9.5 см
Тегло на пратката
6.7 кг

Пакет за доставка

  • Помпа за прехвърляне на гориво MSW-OP-AA02
  • 3 адаптера

Описание на продукта

Универсалната помпа за прехвърляне на гориво от MSW

Всмукателната помпа е най-лесният начин за прехвърляне на бензин от бидона към резервоара. Това прави зареждането на трактора за трева също толкова лесно, колкото и зареждането на моторната лодка или камиона. Благодарение на захранването с батерия можете да използвате сифонната помпа навсякъде, където е необходимо. Освен за бензин помпата може да се използва и за дизелово гориво, парафин или леки масла.

Мощната сифонна помпа за гориво с три адаптера

Благодарение на трите адаптера с различен размер можете да свържете смукателния маркуч на помпата за прехвърляне на гориво с дължина 50,5 cm към най-разпространените бидони. Можете безпроблемно да разположите гъвкавия, но устойчив маркуч в контейнера за оптимално пренасяне. След като го поставите, можете удобно да насочите 100-сантиметровия маркуч за дозиране към резервоара на вашето устройство с бензинов двигател. Започнете или спрете прехвърлянето на течност с натискането на един бутон. Пренасяйте горивото бързо и надеждно с максимален дебит от 12 л/мин. Функцията за автоматично спиране предпазва резервоара от препълване.

Маркучите са изработени от издръжлив полиетилен, който издържа на всякакви атмосферни условия и е идеален за пренос на течности. 4 батерии АА (не са включени в комплекта), защитени с водоустойчив капак, захранват устройството. Две батерии АА също са достатъчни при спешни случаи. Забележка: Помпата има експлоатационен живот от 120 часа и не е подходяща за продължителна употреба. Не използвайте смукателната помпа с разредители, разтворители, горещи течности, ацетон, бензол или крезол.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти