Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062750

|

Модел: MSW-ISU-WOOL-2B

Нож за изолация - до 1500 мм - 0 - 180° - с нож за изолация

Ново
779,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
740,05 лв.
5+
10%
701,10 лв.
10+
15%
662,15 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. четвъртък, 26 септември
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Ефективност - професионалната ножица за изолация осигурява бързи и прецизни срезове на изолацията без отпадъци, като осигурява изолация без пропуски.
  • Универсален - използвайте ножа за изолация за минерална, стъклена, каменна или филцова вата, както и за трислойна, комбинирана изолация и полиуретанови плочи с дебелина до 240 мм.
  • Прецизни срезове - до 1500 мм и между 0 и 180° благодарение на направляващата шина и регулирането на наклона на инструмента за рязане на минерална вата
  • Лесен за транспортиране - тънкият и лек нож за изолация е изработен от алуминий и стомана.
  • Принадлежности - получавате резачката за минерална вата с 420-милиметров нож за изолация, който можете удобно да поставите върху магнитната рамка по време на работа.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Алуминий
Стомана
Цвят
Метално сребристо
Ъгъл на рязане [°]
0 - 180
Контактна повърхност
2000 mm
Дебелина на рязане
240 mm
Макс. дължина на рязане
1500 mm
Размери (ДxШxВ)
104 x 193.7 x 201 см
Тегло
10.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
58 x 215.5 x 17.5 см
Тегло на пратката
14.25 кг

Пакет за доставка

  • Фреза за изолация MSW-ISU-WOOL-2B
  • Нож за изолация (420 mm)

Описание на продукта

Прецизна изолация с регулируемия под ъгъл нож за изолация

За бързо и точно рязане на изолация на място: професионалистите разчитат на компактната ръчна резачка за изолация от MSW! Този лек и особено тънък инструмент позволява лесно рязане с дължина до 1500 мм. Регулирайте дебелината на материала до 240 мм, така че изолацията да прилепне плътно към рамката. За извършване на ъглови разрези наклонете държача на плочата от 0 до 180°. Вградените скали улесняват регулирането на ъгъла и желаната ширина на рязане. Здравата направляваща шина осигурява прецизни разрези на изолационни материали, включително минерална, стъклена и каменна вата, както и филц, трислойна, композитна изолация и полиуретанови листове.

Пълен комплект с изолационен нож и вграден магнитен държач

Ножът за изолация от минерална вата е съвместим с обикновените ножове и триони за изолация. В пакета е включен 420-милиметров нож за изолация с двустранно острие, от едната страна назъбено, а от другата - с вълнообразни ръбове, готов за незабавна употреба. Вграденият магнитен държач осигурява удобно място за съхранение на режещия инструмент. Добре балансираният дизайн прави работата интуитивна и безпроблемна. Благодарение на малкото си тегло и елегантния дизайн от алуминий и стомана резачката за минерална вата може лесно да се транспортира между строителните обекти.

Независимо дали изолирате външни, вътрешни или преградни стени, покриви, тавани или подове: използвайте режещия инструмент за минерална вата от MSW за прецизна изолация и сведете до минимум загубите на материал поради отрязване.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти