Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062680

|

Модел: MSW-LK02

Надуваема кабина за пръскане - 4 x 2,5 x 2,5 м - 750 W вентилатор

На разпродажба
779,00 лв. 830,40 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
740,05 лв.
5+
7%
724,47 лв.
10+
9%
708,89 лв.
Скоро отново на склад
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Практично - няма нужда от допълнително помещение за проектите за боядисване, изскачащата кабина за пръскане е с размери само 4 x 2,5 x 2,5 м и може да бъде готова за работа само за няколко минути.
  • Премиум - изработен от оксфордска тъкан с полиуретаново покритие, външният материал на мобилната кабина за боядисване на автомобили е изключително издръжлив и устойчив на замърсяване
  • Сигурност - подвижните филтърни прозорци улавят миризмите, праха и мръсотията, а евакуационният прозорец и изолационното помещение повишават безопасността в камерата за боядисване.
  • Мощен - вентилатор с мощност 750 W осигурява стабилност на надуваемата кабина за боядисване на автомобили, а вентилаторът с мощност 370 W осигурява циркулация на въздуха
  • Ярко - прозрачният таван и прозрачните странични прозорци на надуваемата палатка за рисуване пропускат много светлина през слънчевите дни.
  • Удобство - голямата предна врата с цип на надуваемата бояджийска кабина може лесно да побере големи предмети като автомобили и мотоциклети.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
PVC
PU
Оксфорд плат
Цвят
Светло синьо
Мощност [W]
750
UV устойчивост
Да
На батерии
Не
Мощност на вентилатора
370 W
Брой вентилатори
2 Pc
Размери (ДxШxВ)
410 x 250 x 250 см
Тегло
23.4 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
74.6 x 47.6 x 48.5 см
Тегло на пратката
27.7 кг

Пакет за доставка

  • Надуваема кабина за пръскане MSW-LK02
  • Вентилатор
  • Вентилатор

Описание на продукта

Разширете работното си пространство с надуваемата бояджийска кабина MSW

Имате ли нужда от специално помещение за боядисване? Нямате достатъчно място в работилницата си? След това се възползвайте от надуваемата кабина за рисуване от MSW! Когато е сгъната, я съхранявате по начин, който пести място; когато е необходимо, поставяте шатрата за боядисване на открито само за няколко минути. С практични функции като филтърни прозорци, изолирано пространство и мощен вентилатор, затвореното пространство е идеално пригодено за извършване на бояджийски работи, защитени от околната среда.

Преносимата камера за пръскане с допълнителни функции

Стабилността се осигурява от рамката, която се надува с помощта на мощния вентилатор с мощност 750 W. Външните стени, изработени от висококачествена оксфордска тъкан с полиуретаново покритие, са също толкова здрави. Изключително дълготраен и устойчив на замърсяване, материалът е идеален за използване като външна обвивка. С размери 4 x 2,5 x 2,5 м, когато е надута, кабината за боядисване предлага достатъчно място за по-големи предмети като автомобили или мотоциклети, както и пространство за маневриране по време на работа. Мощният вентилатор с мощност 370 W гарантира комфортна циркулация на въздуха в интериора.

Надуваемата бояджийска кабина осигурява мерки за безопасност, включително зона за подслон и прозорец за евакуация, за да се предпази от отделяне на неприятни и токсични изпарения по време на боядисване. В същото време околната среда е защитена от подвижно филтърно прозорче, което надеждно улавя миризми, прах и мръсни частици с помощта на слой от въглерод и памук. Прозрачните странични прозорци и прозрачният покривен прозорец от PVC гарантират оптимална видимост по време на боядисване. Циповете позволяват лесно отваряне и затваряне на всички входове, включително малката задна врата и голямата предна врата.
Забележка : Рамката е стабилна само когато вентилаторът работи. Когато вентилаторът е изключен, палатката се сгъва навътре, което улеснява сгъването и спестява място.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти