Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062726

|

Модел: MSW-ISU-GIL ALU1 S1

Комплект за рязане на пяна - 200 W - 1350 mm / 323 mm - със стойка и ръчен нож - 250 W

Ново
1349,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
1281,55 лв.
5+
10%
1214,10 лв.
10+
15%
1146,65 лв.
Малък запас
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 18 септември
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Ефективно - правете без усилие разрези с чисти ръбове с резачката за пяна с дължина 1350 мм и дълбочина 330 мм.
  • Прецизност - постигайте точни резултати с резачката за гореща тел благодарение на водещата шина, скалата и регулируемата дълбочина на рязане.
  • Устойчивост на атмосферни влияния - полистироловият нож има защита IP68 срещу лоши атмосферни влияния
  • Професионално - резачката за стиропор със стойка може да се накланя на 45° и е идеално пригодена за строителни обекти с държача си за скеле.
  • Принадлежности - в допълнение към термопилата ще получите 5 режещи жици, изработени от висококачествена сплав от никел, мед и хром, както и пет скоби от стиропор и шлифовъчна пила.
  • Включително ръчна резачка - резачката с мощност 250 W се нагрява до 500 °C в 16 стъпки и се доставя с 2 остриета и 3 м кабел.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Алуминий
Дъска с текстурирано покритие
Сплав никел-мед-хром
Цвят
черен
Метално сребристо
Ъгли [°]
0- 45
Мощност [W]
200 / 250
Макс. температура [°C]
500
Конвертор
37 V / 200 W
Дълбочина на рязане [mm]
330 / 200
Клас на защита
IP68
Работен цикъл на устройство
15 секунди работа / 45 секунди почивка
Номинално напрежение
230 V
Захранващ кабел
3 m
Макс. дължина на рязане
1350 mm
Термична защита
Да
Размери (ДxШxВ)
134.5 x 155.7 x 180 см
Тегло
16.3 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
44 x 182 x 20 см
Тегло на пратката
20.67 кг

Пакет за доставка

  • Резачка за пяна със стойка MSW-ISU-GIL ALU1 S1
  • 5 режещи проводници
  • Скоба за скеле
  • 5 полистиренови скоби
  • Шлифовъчна пила
  • Ръчен нож
  • 2 остриета (150 / 200 мм)
  • Четка
  • Пентагонален ключ
  • Калъф за пренасяне

Описание на продукта

Професионалната резачка за полистирол с дължина на рязане 1350 мм

За изолации, саниране и рехабилитация на сгради в средни и по-големи проекти резачката за стиропор MSW е оптималното устройство за рязане с гореща тел. С тази резачка за гореща тел можете да постигнете прецизни, милиметрови разрези на твърди пенопластови материали като стиропор или периметрови плоскости с дължина до 1350 мм и дълбочина до 330 мм. В тази професионална машина за рязане на полистирол са интегрирани сгъваема стойка и скоба за скеле, които осигуряват стабилност на машината за рязане на стиропор на всяка работна площадка или скеле и могат да бъдат настроени само с няколко стъпки.

Резачка за стиропор MSW със стойка и държач за скеле

Благодарение на функцията си за мащабиране устройството за рязане с гореща тел улеснява работата с висока точност. Ножът за полистирол има и опции за фина настройка на дължината, дълбочината и ъгъла на рязане. Наклонете дългата опора с мащаба, така че да можете да режете скосявания както хоризонтално, така и вертикално. Ограничителите на дълбочината и скобите гарантират, че материалът лежи равномерно и сигурно дори при накланяне. Ножът за полистирол има и предварително монтирани ограничители, които позволяват прецизно повтаряне на едни и същи разрези.
Дори при лоши метеорологични условия този инструмент ви подкрепя: Водоустойчивият трансформатор (клас на защита IP68) и защитените от пръски електрически връзки между скобата и трансформатора с индустриален стандарт XLR осигуряват надеждна защита от дъжд и влага. В комплекта на резачката за стиропор са включени 5 скоби за стиропор, а тънкият ѝ дизайн я прави лесна за транспортиране. Тези помощни средства са многофункционални, като служат както за захващане на частите от твърда пяна за монтаж, така и за прецизно закрепване на изолационния материал към стената без пропуски. Доставката включва и практична пила.

Включва: ръчен нож с 2 остриета и транспортен куфар

Комплектът включва ръчна ножица с две остриета. Тя може да се настройва на 16 степени до 500 °C, като мощният трансформатор осигурява бързо нагряване в рамките на 5 до 10 секунди.
Ергономичната дръжка за работа с една ръка и голямата дължина на кабела (3 m) позволяват гъвкава работа. Включените в комплекта остриета са специално закалени и могат лесно да се сменят с помощта на щурцов ключ. Освен това професионалният инструмент е изключително компактен, лек и има практична скоба за окачване, в случай че са необходими и двете ръце за работа с по-големи листове полистирол. Устройството и аксесоарите се доставят в удобен калъф с дръжка за лесно транспортиране.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти