Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062781

|

Модел: MSW-CRF40-BT

Хладилник / фризер за кола - 12/24 V (DC) / 100 - 240 V (AC) - 40 L - LED контролен панел / управление с приложение

489,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
464,55 лв.
5+
10%
440,10 лв.
10+
15%
415,65 лв.
MSW
Основни характеристики
  • Мобилен - съвместимият с 12/24 V (DC) / 100-240 V (AC) хладилник за кола е идеален за пътуване благодарение на малкия си размер и възможността за свързване както към акумулатора на автомобила, така и към стандартни електрически контакти.
  • Многофункционален - подходящ като хладилник за автомобил, кемпер или за транспортиране на замразени продукти
  • Ефективен - мобилният хладилник с мощност 50 W достига температури от -20-20 °C и разполага с максимален и енергоспестяващ режим ECO.
  • Голямо пространство - пътническият хладилник предлага голямо пространство за съхранение от 40 л, умело организирано за оптимално използване
  • Устойчив на удари - оборудван със заключващ механизъм и закрепване с топчеста верига, минихладилникът за кола може да се накланя до 45°, което гарантира сигурно транспортиране по неравни пътища.
  • Безопасност - тристепенната защита на акумулатора на автомобила, комбинирана с функция за съхранение на температурата, предотвратява разреждането на акумулатора на автомобила
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Пластмаса
Галванизирано желязо
Цвят
черен
Сребро
Дисплей
LED
Енергиен клас
F
Електроснабдяване
AC/DC адаптер
Мощност [W]
50
Температурен диапазон [°C]
-20 -20
Входно напрежение [V]
12/24 V (DC) / 100 - 240 V (AC)
Хладилен агент - охлаждащ агент
R600a
Захранващ кабел
2.5 m
Капацитет
40 l
Звукова мощност
45 dB
Сензорен панел
Да
Размери (ДxШxВ)
36 x 63 x 43 см
Тегло
13.35 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
45.5 x 67 x 48 см
Тегло на пратката
16.25 кг

Пакет за доставка

  • Хладилник за кола MSW-CRF40-BT
  • Кабел за постоянно захранване
  • Адаптер за променлив ток

Описание на продукта

Преносим къмпинг хладилник с функция за замразяване

С устойчивия на удари хладилник за кола сте добре подготвени за дълги пътувания и неравни пътища. Независимо дали става дума за студени напитки, прясна храна, лекарства като инсулин или деликатна козметика, всичко се побира в компактния хладилник за автомобили, камиони, лодки или каравани с 12/24 V или 100-240 V връзки. Благодарение на температурния си диапазон от -20 до 20 °C хладилникът за кола е подходящ не само за охлаждане на напитки, но и за съхранение на лед или транспортиране на замразени стоки. Капацитетът от 40 л и подвижните отделения предлагат голямо пространство за съхранение в компактна форма.

С температури от -20 до 20°C той е нещо повече от преносим хладилник.

С изходна мощност от 50 W и здраво уплътнение пътническият хладилник работи ефективно, надеждно и безшумно, като издава по-малко от 45 dB шум. Можете лесно и интуитивно да настроите желаната температура с помощта на цифровия, осветен контролен панел или чрез приложението на мобилното си устройство, като избирате между двата режима на захранване: Max или ECO. Тристепенната защита на акумулатора надеждно предотвратява разреждането на акумулатора на автомобила. Функцията за запаметяване на температурата гарантира, че този модел автоматично възстановява желаната температура след прекъсване на захранването.
Компактният корпус, изработен от поцинковано желязо, е изключително устойчив на външни влияния. Освен това хладилникът за кола може да се накланя до 45° и е оборудван със заключващ механизъм и закрепване с топчеста верига за сигурно транспортиране по неравни пътища. Благодарение на висококачествените материали и минималистичния модерен дизайн хладилникът за кола обещава лесно почистване и дълъг експлоатационен живот.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти