No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062770

|

Модел: MSW-LRL2T-2

Хидравлична рампа за автомобили - до 2000 кг - височина от 235 до 325 мм - 2 броя

Ново
419,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 30 октомври
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Здрави и издръжливи - здравите стоманени рамки на хидравличните рампи могат да издържат превозни средства с тегло до 2000 кг.
  • Регулиране на височината - с помощта на дълги лостове можете да регулирате височината на хидравличните рампи без усилие между 235 и 325 мм.
  • Многофункционални - рампите с регулируема височина и платформи с размери 240 x 240 мм са подходящи за гуми с широчина до 265 мм и са идеални за широк спектър от превозни средства.
  • Безопасността на първо място - хидравличните рампи за автомобили са оборудвани с удължител, предпазни болтове и хидравличен цилиндър с предпазни клапани и клапани за свръхналягане, което гарантира безрискова употреба.
  • Издръжливост - червеното покритие на регулируемите рампи за автомобили осигурява силна защита срещу ръжда и фактори на околната среда
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Стомана
Цвят
червен
Размер на платформата [cm]
24 x 24
Размери на рампата [mm]
265
Обхват на повдигане [mm]
235 - 325
Капацитет
2 t
Дебелина на материала
3 mm
Размери (ДxШxВ)
115 x 31.5 x 28 см
Тегло
37.65 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
120 x 39 x 35 см
Тегло на пратката
40.8 кг

Пакет за доставка

  • Хидравлична рампа за автомобили MSW-LRL2T-2 (2 броя)
  • 2 дръжки
  • 2 хидравлични цилиндъра

Описание на продукта

Комплект от 2 хидравлични рампи за автомобили с товароносимост 2000 кг

Хидравличните рампи за автомобили с капацитет 2000 кг са идеални за работилници и гаражи и са идеални за поддръжка и ремонт на автомобили, малки микробуси или ремаркета. Регулирането на височината на рампата от 235 до 325 мм е лесно с помощта на вградената хидравлична система. Дългите лостове позволяват лесно и без усилие да повдигнете платформата с размери 240 x 240 мм. Всяка рампа е подходяща за различни превозни средства с широчина на гумите до максимум 265 мм.

Регулируемите по височина рампи за автомобили осигуряват максимална безопасност по време на работа.

За максимална безопасност при работа с хидравличните рампи за автомобили, закрепете повдигнатите платформи с два застопоряващи се болта на рамката. Неплъзгащите се стоманени профили за безопасен достъп и платформата за повдигане с предпазител за удължаване също свеждат до минимум риска от злополуки. Не на последно място, всеки от двата хидравлични цилиндъра има предпазен клапан и клапан за освобождаване на налягането. Благодарение на здравата си стоманена конструкция и червеното антикорозионно покритие, регулируемите по височина рампи за автомобили ще издържат години наред, дори при редовна употреба.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти