No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10062771

|

Модел: MSW-LRL2T-1

Хидравлична рампа за автомобили - до 2000 кг - височина от 235 до 325 мм

Ново
199,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. вторник, 29 октомври
Гарантирано най-ниска цена
MSW
Основни характеристики
  • Здрава и издръжлива - здравата стоманена рамка на хидравличната рампа може да обслужва превозни средства с тегло до 2000 кг.
  • Регулиране на височината - с помощта на дълги лостове можете да регулирате височината на хидравличната рампа без усилие в диапазона 235-325 мм.
  • Многофункционална - рампата с регулируема височина и платформа с размери 240 x 240 мм побира гуми с широчина до 265 мм, идеална за широк спектър от превозни средства.
  • Безопасността на първо място - оборудвана с предпазен кожух, предпазни болтове и хидравличен цилиндър с предпазни клапани и клапани за свръхналягане, хидравличната рампа за автомобили гарантира безрискова употреба.
  • Издръжливост - червеното покритие на регулируемата рампа за автомобили осигурява силна защита срещу ръжда и фактори на околната среда
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Стомана
Цвят
червен
Размер на платформата [cm]
24 x 24
Размери на рампата [mm]
265
Обхват на повдигане [mm]
235 - 325
Капацитет
2 t
Дебелина на материала
3 mm
Размери (ДxШxВ)
115 x 33 x 27.5 см
Тегло
18.8 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
117 x 35 x 31 см
Тегло на пратката
20.9 кг

Пакет за доставка

  • Хидравлична рампа за автомобили MSW-LRL2T-1
  • Дръжка
  • Хидравличен цилиндър

Описание на продукта

Хидравличен асансьор за автомобили с товароносимост 2000 кг

Хидравличната рампа за автомобили с капацитет 2000 кг е идеална за работилници и гаражи и е идеална за поддръжка и ремонт на автомобили, малки микробуси или ремаркета. Регулирането на височината на рампата от 235 до 325 мм е лесно с помощта на вградената хидравлична система. Дългият лост ви позволява да повдигнете платформата с размери 240 x 240 мм лесно и без усилие. Рампата е подходяща за различни превозни средства с широчина на гумите до максимум 265 мм.

Регулируемата височина на рампата за автомобили осигурява максимална безопасност по време на работа.

За да гарантирате най-високо ниво на безопасност с хидравличната рампа за автомобили, използвайте прикрепения към рамката болт, за да закрепите повдигнатата платформа. Неплъзгащите се стоманени профили за безопасен достъп и платформата за повдигане с предпазител за удължаване също свеждат до минимум риска от злополуки. Здравите стоманени профили за безопасен достъп и платформата за повдигане със защита от преобръщане допълнително намаляват вероятността от инциденти. Благодарение на здравата си стоманена конструкция и червеното антикорозионно покритие, регулируемата по височина рампа за автомобили ще издържи години наред, дори при редовна употреба.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти