Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10090671

|

Модел: HT-MLS-1500F

Сплитер за дървени трупи с крачен педал - ръчен - 1,2 т - дървен материал Ø 16,9 см

149,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
141,55 лв.
5+
10%
134,10 лв.
10+
15%
126,65 лв.
hillvert
Основни характеристики
  • Безопасно - поставете трупата между клина и буталото на машината за цепене на трупи, след което активирайте процеса на цепене с крак.
  • Ергономично - използвайте резачката за дърва, за да сечете без усилие дърва, докато стоите, за да избегнете натоварването на гърба.
  • Мощна - резачката за дърва за огрев постига сила на цепене от 1,2 тона на движение с крак и цепи дървени парчета с диаметър 16,9 см и дължина 45,7 см.
  • Дълготрайност - стоманената конструкция на цепеницата издържа без усилие на значителен натиск при чупене на дървесина
  • Независимост - резачката за дърва не се нуждае нито от електричество, нито от бензин, което ви позволява да работите с нея енергийно ефективно, използвайки мускулна сила на всяко място.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Стомана
Цвят
Зелено
Дължина на цепене [mm]
110-457
Капацитет на разделяне
1.2 t
Диаметър на цепене
169 mm
Размери (ДxШxВ)
38 x 83 x 23 см
Тегло
8.8 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
80 x 17 x 21.5 см
Тегло на пратката
9.5 кг

Пакет за доставка

  • Разделител на трупи с педал HT-MLS-1500F

Описание на продукта

Практичната машина за цепене на дърва с крачен педал за градината, гората или навеса

Оставете брадвата в къщи и използвайте ръчната резачка за дърва с педал, за да подготвите дърва за камината или огнището. Използването на този енергоспестяващ и ефективен метод за цепене на дърва не само предпазва гърба ви, но и обещава приятни зимни дни край камината. Използвайте резачката за дърва навсякъде, където ви е необходима. Бързо се настройва и не изисква нито бензин, нито електричество, а само силата на мускулите на краката ви.

Устойчив и ефективен: иновативната машина за цепене на дървени трупи с педал от hillvert

Управлението е възможно най-простото. Закрепете дървения блок между клина и буталото. Активира се с помощта на педала, като всяко движение на крака упражнява мощна сила от 1,2 тона върху трупата. Като цепите дървата в изправено положение, предпазвате гърба си по време на тази задача и ефективно предавате силата върху лоста на педала.

С помощта на резачката за дървени трупи можете безпроблемно да режете дървени блокове с дължина от 11 до 45,7 см и диаметър 16,9 см. За рязането не е необходим източник на захранване или други помощни инструменти. Здравата стоманена конструкция се оказва изключително стабилна и издръжлива. Това означава, че можете дори да разделите големи количества дърва на трупи и бързо да се снабдите с тях за камината си.

Резервни части и сервиз от един източник!

Обслужването е много важно за нас, затова предоставяме на клиентите си резервни части дори години след покупката. В случай на повреда нашият собствен сервиз ще извърши ремонта бързо и лесно в съответствие с гаранционните условия на . При разработването на нашите маркови продукти прилагаме най-високите стандарти за качество. Вашата полза: първокласни продукти, с които можете да работите надеждно в продължение на години.

Обадете се на нашата гореща линия за компетентни услуги и просто ни се обадете. Или ни изпратете имейл, нашите експерти с удоволствие ще ви посъветват!

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти