Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Артикул: EX10090675

|

Модел: HI-LJE-114

Лост за сеч с кука за закачане - 130 см - стомана / пластмаса

139,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
5%
132,05 лв.
5+
10%
125,10 лв.
10+
15%
118,15 лв.
hillvert
Основни характеристики
  • Удобен за гърба - дългият 130-сантиметров нивелир за сеч улеснява позиционирането на трупите чрез ефекта на лоста.
  • Безопасност - дръжката с пластмасово покритие на лоста за сеч с кука за закачане предотвратява изплъзване по време на работа
  • Здравина - изработен от закалена стомана с прахово покритие, лостът за отсичане на дървета е изключително издръжлив и идеален за продължителна употреба на открито.
  • Универсален - подходящ за вдигане, обръщане или изтегляне на трупи, повдигачът на трупи с кука е идеален за използване в горското стопанство и дърводобивния сектор.
  • Практично - регулирайте въртящата се кука по дръжката според диаметъра на ствола на дървото и я сгънете, когато не я използвате, за да я съхранявате лесно.
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Пластмаса
Стомана
Цвят
червен
Дължина [mm]
1300
Дестилатор за алкохол
Не
На батерии
Не
Размери (ДxШxВ)
130 x 10.5 x 11 см
Тегло
3.4 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
134.5 x 10.5 x 14 см
Тегло на пратката
4.3 кг

Пакет за доставка

  • Лост за сеч с кука за закачане HI-LJE-114

Описание на продукта

Удобен за гърба и изключително устойчив: Вашият 130-сантиметров лост за рязане на дървета

Улеснете работата си в горското стопанство със сечището от hillvert. Използвайте го за захващане и преобръщане на трупи в желаната позиция. Чрез използване на лост гениалният дизайн с въртяща се кука намалява до минимум необходимите усилия. Това ви помага да пестите енергия и да предпазвате гърба си. В горското стопанство и дърводобивната промишленост универсалният лост за сеч с въртяща се кука е идеален за добив на дървесина и товарене/разтоварване на трупи за по-нататъшно транспортиране.

Минимални усилия за максимални резултати: Универсалният повдигач на трупи с реверсивна кука от hillvert

Повдигачът на дървета е снабден с регулируема кука за закачане. Можете да го използвате за завъртане на хоризонтални или неподвижни трупи около надлъжната им ос. Универсалната кука захваща трупи с различен диаметър. С помощта на острата квадратна кука можете ефективно да повдигате или издърпвате дърво в желаната посока. При сеч използвайте крика за повдигане на дървета, като вкарате обувката за сеч в отрязаното дърво.
Изработен от устойчива на корозия стомана, подемникът за дървета е с дължина 130 см. Горният край е обвит в здрава пластмаса. Пластмасовата дръжка предотвратява изплъзване и намалява риска от нараняване по време на работа. Удължената дръжка увеличава силата на лоста, като ефективно предава силата и намалява натоварването на гърба. Здравият обръщач за дървета е предназначен за тежки товари. Праховото покритие предпазва инструмента от ръжда, което го прави идеален за използване на открито и във влажна среда.

Оценки и отзиви

Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти